Písečné sochy v Lednici
Všechny fotografie: Anna Čípová

Písečné sochy v Lednici

23. 5. 2025

Český sochař a malíř Michal Olšiak se svými přáteli připravil výstavu písečných soch pod širým nebem v Lednici. Sochaři měli svými díly přiblížit návštěvníkům indonéský ostrov Bali.

fotografování města a obce umění
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Aničko, pěkně jsi nafotila sochy.
Alena Velková
Se zájmem jsem si vše pročetla.
Marie Novotná
Hezky jsi to nafotila. My s Jirkou se tam byli podívat hned v neděli. Mrzí mne,že jsme nezastihli autora. Je tak trochu od nás. Jeho sochy jsou vážně rozeseté nejvíce kolem Žďáru. V Ronově drak,v Chotěboři čert ,ve Škrdlovicích jsou hroši aj. Celkem jich je 20 volně přístupných a jsou betonové.
Marie Měchurová
Aničko, tak to muselo být hodně zajímavé. My jsme to, bohužel, nezvládli. Dík za moc hezké zprostředkování.
Eva Mužíková
Diky Aničko za zprostředkování.
Zuzana Zajícová
Děkuji za reportáž
Daniela Lender Chaloupková
Krásné fotky, nádherné sochy, velký dík za popisky :-) Sochy Michala Olšiaka jsou hojně rozesety na Žďársku, pokud tam bude mít někdo cestu, rozhodně doporučuji :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Aničko moc krásné fotky. Dík
Anna Potůčková
Docela mě mrzí, že jsem se tam také nešla podívat. Ale díky Tvým fotkám tu nádheru vidím alespon takto. Díky za nafocení pro nás, co jsme to neviděli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...