Jíst musíme všichni
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Jíst musíme všichni

1. 6. 2025

Jídlo, to je jedna z věcí, která je každému z nás důvěrně známá. Jíst se musí, říkávala moje babička. A ze svých osobních zkušeností dodávala - hlavně, aby bylo co. Prožila dvě války a jako matka čtyř dětí se musela dost ohánět, aby je se svým mužem uživila.

gastronomie recepty
Hodnocení:
(5 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Vlaďko,, Tvoje recepty se mi moc líbí. Určitě vyzkouším placičky s celerem. Já dělám karbanátky s petrželí, a máme je rádi.
Alena Velková
Hmm, to vypadá moc dobře!
Hana Němečková
Díky za všechny super recepty. určitě si vyberu :-)
Dana Puchalská
Vlaďko.. Mňam, mňam a ještě jednou mňam.
Zuzana Zajícová
Mňam, díky za recepty, něco podobně vařím i já, něco od tebe vyzkouším
Margita Melegova
Chutne recepty, stoji za vyzkouseni, jsem zatizena na kari ryzi s rozinkami, hrebickem a cockovou polevku s kari, je to u nas nejoblibenejsi koreni snad diky te kurkume.
Alena Tollarová
Vlaďko, jsem sice po obědě, ale i tak se mi sbíhají sliny :)
Daniela Lender Chaloupková
Díky za článek, fotografie jsou krásné a vůni cítím až sem :-)) Kdo chce vyzkoušet, mohu jen doporučit cca půl lžičky kurkumy k běžné dávce zrnkové kávy. Zda s mlékem nebo bez, je už na chuti každého, ale stojí to zato. Nehledě na zdravotní přínos kurkumy :-))
Marie Seitlová
Vlaďko díky za další recepty, určitě některé vyzkouším. Jsou lákavé.
Hana Polednová
Vlaďko, mám ráda tvé recepty s krásnými fotkami. Hned bych vše ochutnala. Děkuji za inspiraci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden

Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.