Zemřel fejetonista Tomáš Polák
Tomáš Polák na dovolené. FOTO: poskytnuto z archivu Marcely Alföldi Šperkerové

Zemřel fejetonista Tomáš Polák

1. 6. 2025

Na tomto místě naši čtenáři každou neděli nacházeli fejetony Tomáše Poláka. Vtipné příběhy doprovázené originálními kresbami po více než čtyřech letech na portále i60 končí. Jejich autor, Tomáš Polák, náhle zemřel. Bylo mu 75 let.

Fejetony Tomáše Poláka
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Tak to je mi hodně líto.Všimla jsem si už minulou neděli,že nebyl fejeton,nenapadlo by mě,že pan Polák už není.Veliká škoda.Děkujeme pane Poláku,budete chybět.
Šárka Bayerová
Ach bože, to je mi tak líto... Hlubokou soustrast rodině, přátelům i nám všem tady na i60...
Hana Rypáčková
Smutná zpráva a zrovna v neděli. R.I.P.
Blanka Lazarová
Každou neděli ráno si vždy vzpomenu, bude mi jeho humor chybět. R.I.P. Pane Poláku, děkuji.
Jana Vargová
Strašná zpráva! Bude nám chybět! Hodně.
Iva Bendová
Teď to moje zatoulané "a" na mě působí jako vtípek Tomáše Poláka :-o :-)
Marie Faldynová
Také mně budou chybět fejetony pana Poláka, upřímnou soustrast rodině a přátelům.
Iva Bendová
Zabolelo ... Až příliš rychle a nadšeně jsem si na velmi podařené vtipné fejetony se specifickou kresbou Tomáše Polák zvykla ... a ... "Smrt je jen začátek, ale až té druhé kapitoly." William Shakespeare
Irena Mertová
Také je mi to velmi líto, bude chybět, R.I.P.
Libuše Křapová
To je mi líto :-( R.I.P.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden

Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.