Kde ty všechny kytky jsou. Část I
Všechny fotografie: Věra Ježková

Kde ty všechny kytky jsou. Část I

2. 6. 2025

Zvu vás do Uměleckoprůmyslového muzea v Praze na výstavu textilního tisku, nazvanou Kde ty všechny kytky jsou. Nevím, zda je její název inspirován známou písní Marlen Dietrich Řekni, kde ty kytky jsou (Sag mir, wo die Blumen sind). Nejspíš ano.

umění výstavy
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Krásné exponáty, super článek :-)
Jana Šenbergerová
Věro, jsem vděčná za to, že mohu vidět, co bych bez tvého snažení neviděla. Děkuji.
Ingrid Hřebíčková
Krásně popsaná výstava. Píseň Marlen Dietrich Sag mir, wo die Blumen sind nás se sestrou provázela celé dětství. Máma ji měla moc ráda a pořád si ji zpívala.
Alena Tollarová
Věrko, hezky jsi nám potištěné látky představila. Možnosti vzorování jsou opravdu nevyčerpatelné a já obdivuji práci textiláků. Zuzko, zmizely i přehlídky ...
Martina Růžičková
Věro, tvůj článek je opravdu velice lákavou pozvánkou na tuto výstavu.
Naděžda Špásová
Ahoj Věrko, tak to by se mi taky líbilo, mám oděvní školu a už dlouho jsem nic neušila. :-)
Helena Přibilová
Děkuji za tip na velmi zajímavou výstavu pro mne coby "oděvářku".
Jitka Hašková
Díky za tu krásu a připomenutí výstavy. Určitě ji navštívím. Když jsem se o ní n dozvěděla, vzpomněla jsem si na tebe, jak jsme tam spolu chodily na výstavy.
Věra Ježková
Děkuji vám za hezké hodnocení.
Dana Puchalská
Věrko. Nechci opisovat,ale... Jsi puntičkář v dobrém slova smyslu. Šátky a šály mám ráda. Mám doma jednu sice moderní ,ale z pravého hedvábí s květinami.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden

Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.