Všechny fotografie: Věra Ježková
Kde ty všechny kytky jsou. Část II
4. 6. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
5.6.2025 16:26
Děkuji za hezké hodnocení druhé části. Ali, já myslím, že ano. Pokud na nich bylo třeba nějaké město … A na některých jsou reklamy nenápadné – například ÚBOK.
Dana Puchalská
5.6.2025 14:08
Věrko,d ě k u j u ...
Mám opět nad čím hloubat... :-) jo textilky u nás byly ,jak to říct.... ? Aha už vím. Nesmírně flexibilní,jak se teď říká,.
Naděžda Špásová
4.6.2025 23:38
Věrko, obdivuji tvoje články a fotky, tohle bych asi nedala. Jen tak dál , já raději fotím venku. :-)
Martina Růžičková
4.6.2025 20:54
Zajímavé pokračování. Netušila jsem, co všechno se na šátky tiskla. Uvědomila jsem si, že moje babička kdysi měla reklamní šátek Československé televize. Nosila ho tak, aby logo bylo schované. Vzor i barvy byly hezké.
Jan Zelenka
4.6.2025 19:28
Opět úžasně zajímavé. Mně by zajímala i technika tisku na látky, jak to probíhalo. Věrko, zpracování opět perfektní!
Alena Tollarová
4.6.2025 15:59
Vůbec mě nenapadlo, že bych mohla být sběratelkou reklamních šátků. Na hlavě nebo na krku je asi nikdo nenosil?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů