Všechny fotografie: Alena Tollarová
Rudé moře po česku
6. 6. 2025Není Rudé moře jako rudé moře. To první najdete snadno na mapě. To druhé budete na mapě hledat marně. Pokud se do něho chcete ponořit, budete muset opustit přístav domova a vydat se do terénu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
6.6.2025 16:34
To je krásy na fotkách. U nás jsou jen žlutá řepková pole a letos je tu hodně i fialových makových polí.
Ingrid Hřebíčková
6.6.2025 14:49
Teda Ali ty tvoje fotky jsou opravdu pohádka. Krása. Krásný článek. Děkuji.
Libuše Heulerová
6.6.2025 14:40
Ali, krásně zdokumentovaný jetýlek s krásnou krajinou pod Řípem...díky
Marie Měchurová
6.6.2025 14:16
To jsou barvičky uprostřed nádherného Českého Středohoří. Super fotky, děkuju, připomněla jsi nám výstup na Lovoš a Milešovku.
Alena Velková
6.6.2025 13:40
Ali, to je krása, ty tvoje fotky. Záběry jak z tulipánových polí někde v Holandsku❤️
Michaela Přibová
6.6.2025 13:39
Aleno, moc hezký článek i fotky. U nás máme jetel i řepku. Dřív jsem taky nevěděla, co to rudé moře je. Jednou skupina it. turistů cestou do jižních Čech se mě ptala, co to je. A to jsem zase nevěděla, jak se to řekne italsky :( Děkuji za zachycenou krásu.
Zdenka Soukupová
6.6.2025 13:20
Aleno , píšu Ti to často: krásný text a nádherné fotky. Vidět ta pole naživo, to musí být krásný zážitek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů