FOTO: Otakar Vagner
Událost, která otřásla Havají
7. 6. 2025Malý drobek velikostí, ale dnes již dosti rozšířený takřka ve všech zemích. Jak šly roky, tak přívalové vlny jeho popularity zaplavovaly střídavě kontinenty skoro celého světa.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
7.6.2025 20:26
Také jsem se ráda dověděla o vzniku tohptp nástroje se zajímavým jménem. Díky :-)
Iva Bendová
7.6.2025 16:14
Velmi ráda se tzv. ochytřuji, a tak autorovi zpracování této legendy moc děkuji! :-)
Zuzana Zajícová
7.6.2025 14:48
No teda, Oto, i tys už podlehl kouzlu našeho íčka! tak tě tady vítám! A chválím tvůj první článek
Blanka Lazarová
7.6.2025 13:14
Pořád se něco nového na íčku dozvídám a je to tak dobře :-) Díky za osvětu :-)
Daniela Lender Chaloupková
7.6.2025 11:32
Velice zajímavý článek, historii vzniku nástroje jsem neznala. Fotka je skvělá! Díky nejen za poučení :-) Miluji píseň "Somewhere Over the Rainbow/What a Wonderful World" havajského písničkáře a hráče na ukulele Israela Kamakawiwo'ole (bohužel již zesnulého). Kdo nezná, doporučuji poslech. Dokáže rozsvítit i ten nejsmutnější den.
Šárka Bayerová
7.6.2025 10:41
Díky! Skvělý článek- poučila jsem se i pobavila. A buďte u nás vítán! :-)
Michaela Přibová
7.6.2025 09:57
Dobrý den, moc hezký a zajímavý článek. Jste tady nový, že? Vítejte na íčku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů