Pohár pro vítěze Wimbledonu vybojoval Ital Sinner. Kdo je vítězem tipovačky?
Ilustrační foto: Freepik

Pohár pro vítěze Wimbledonu vybojoval Ital Sinner. Kdo je vítězem tipovačky?

13. 7. 2025

Je dobojováno. Polka Iga Swiateková zvítězila mezi ženami, Ital Jannik Sinner porazil ve finále Španěla Carlose Alcaraze. Pohár si z Wimbledonu přiveze domů i Češka Kateřina Siniaková za vítězství v mixu. A kdo vyhrál naší tipovačku?

Tenisový svátek v londýnském Wimbledonu skončil. Nejprestižnější grandslamový turnaj má své vítěze, tím posledním se stal italský tenista Jannik Sinner, který porazil ve čtyřech setech španělského rivala Carlose Alcaraze. V zápase, který sledoval španělský král i členové britské královské rodiny, od druhého setu dominoval Sinner. Byl lepší na podání i na returnu, hrál rychleji i přesněji. A ačkoliv se Alcaraz snažil do posledního míčku, na svého soupeře tentokrát nestačil. Sinner tak oplatil Alcarazovi porážku z French Open.

Ale pojďme k naší tenisové tipovačce. Ta byla snad ještě napínavější než mužské finále. Dvě třetiny tipovačky byl v čele pan Tomáš Novák. Posledních pět dní vedla paní Alžběta Müllerová, ale až tipy na finálový zápas rozhodly o tom, že vítězkou tenisové tipovačky se stala paní Jitka Chodorová. Zde je pořadí prvních třech soutěžících:

Jitka Chodorová - 171 bodů

Alžběta Müllerová - 167 bodů

Tomáš Novák - 164 bodů

Pořadí na dalších místech najdete zde.

Gratulujeme těmto třem vítězům, kterým pošleme knižní ceny. A gratulaci posíláme i všem dalším soutěžícím, kteří vydrželi tipovat na tenisové zápasy až do konce. 

Tak zase někdy příště. Sportu a tipovačce portálu i60 zdar!

sport tenis Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
I já děkuji za gratulace, byl to pro mě šok, když jsem to večer četla, přišla velká výhra, vlastně první v tomto roce, snad jsem si jí zasloužila a gratuluji i dalším dvěma výhercům, kteří to táhli od začátku.
Anna Potůčková
Všem výhercům tipovačky moc gratuluji.
Marie Seitlová
Gratuluji výhercům tipovačky.
Tomáš Novák
Děkuji redakci za gratulaci k mému umístění v soutěži.
Jana Šenbergerová
Jitko, gratuluji k výhře a ostatním k výdrži.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 29. týden

V uplynulých dnech jsme mohli v médiích sledovat dění na karlovarském filmovém festivalu. Zahrajeme si nyní trochu na bulvár a otestujeme, jak moc znáte české celebrity.