Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helena Přibilová
24.7.2025 19:34
Děkuji za velmi hezkou fotoreportáž věnovanou Chrudimi. V tomto bezpochyby zajímavém městě jsem se jen krátce zastavila během výletu do nedalekých Slatiňan. Chtěla bych se tam ještě někdy vrátit a město si důkladně prohlédnout.
Iva Bendová
24.7.2025 17:40
Tak teď už trošku Chrudim znám ;-) Děkuji, Marie, za moc hezké přiblížení!
Ingrid Hřebíčková
24.7.2025 13:38
Moc hezké fotky.
Michaela Přibová
24.7.2025 13:36
Maruško, hezké. Připomnělo mi to výlet s dětmi ve Slatiňanech.
Vladislava Dejmková
24.7.2025 06:43
Na fotografii vidím, že Kočičí hrwdek je pěkně opravený. Tam jsem byla na výletě v první třídě a pak ještě několikrát. Není to od nás daleko.
Jan Zelenka
23.7.2025 21:41
Chrudim bohužel neznám, ale hezké fotky město přibližují.
Anna Potůčková
23.7.2025 18:02
Hezká procházka z pohodlí domova.
Věra Ježková
23.7.2025 17:25
Pěkná procházka. V Chrudimi jsem byla jednou na výletě. Během studia na fakultě, jako vyučující na táboře s výukou ruštiny u Chotěboře. Navštívili jsme mj. muzeum loutek. Protože loutky nemám ráda, stála jsem po celou dobu prohlídky na balkoně a dívala se na město.
Daniela Lender Chaloupková
23.7.2025 15:27
Marie, děkuji za krásnou procházku městem, které znám jen v rámci projíždění. Ale Kočičí hrádek jsem si přála vidět, tak teď budu mít alespoň motivaci. Slatiňany znám, i hřebčín, ač jsem tam byla už před pár lety. Každopádně děkuji :-))