Aktuální
Ilustrační foto: Pixabay

Aktuální

29. 9. 2025

Vlezu si k tobě pod peřinku,
rozpálím tě za chvilinku,
horko ti bude moje milá,
ač topením jsi netopila.
Máš totiž děsný sexepíl,
na tebe skočí každý vir!

/napsáno říjen 2017 - pod názvem "Podzimní"/

Moje poezie
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Iveta Tomčíková
Díky Danielo, za toho půl roku co zde vkládám své příspěvky se někdy nestačím divit, někdy jen žasnu - tiše a pokorně tak to má asi být. Díky za milá slova ne každý je umí v dnešní době projevit, byť ve virutálním světě, jakým internet je. :-)
Daniela Lender Chaloupková
Iveto, netrapte se tím a neřešte to .... Myslím, že čtenářů Vašich článků je dost a kdo chce najít, tak si najde ... Více do veřejné diskuze psát nebudu ... ;-)) Pište dál :-))
Iveta Tomčíková
Danielo nevím, myslela jsem si, že můj článek "Třetí míza" bude mít úspěch jako tenkrát když byl psán - ale byl dán jen dolů, kam oko málokdy spočine... Ale rozhodnutí redakce je mi vším a chápu, že ne každý článek je vyvolený, aby mohl být na titulce. Věřím, že je to tak, jak píšete. :-)
Iveta Tomčíková
Pane Františku, jako muže - komentujícího zde - vás velmi vítám a jsem ráda, že se vám zdá vir a má básnička/říkánka - úsměvná! :-)
Daniela Lender Chaloupková
Iveto, v pohodě :-)) Skvělých příspěvků je mnoho, a ne všechny se vejdou na hlavní stranu ;-) Proto jsou tu Íčkaři :-)) Pravda, na monitoru PC se to hledá lépe než na mobilu ...
Iveta Tomčíková
Šárko, jestli je to Bomba - asi ne, ale jsem ráda, že jste jí dole na stránce našla. :-)
Iveta Tomčíková
Paní Anno děkuji, že jste přišla na mé stránky a líbilo se Vám tu. :-)
Iveta Tomčíková
Danielo, velké díky za Vaše hodnocení a positivní komentář. Jsem ráda, že navštívíte nejen titulku ale i dolní lištu, tedy "články od čtenářů i.60". Ti vybraní redakcí jsou právem na titulce. :-)
Iveta Tomčíková
Alenko, přesně tak! Sexepíl jsem kupodivu měla i já - v září! :-)
František Matoušek
Úsměvná

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 40. týden

Kočky a psi, domácí mazláčci, které milujeme. Ale jak známe dobře jejich rasy a vlastnosti? Na to může odpovědět kvíz tohoto týdne.