Aktuální
Ilustrační foto: Pixabay

Aktuální

29. 9. 2025

Vlezu si k tobě pod peřinku,
rozpálím tě za chvilinku,
horko ti bude moje milá,
ač topením jsi netopila.
Máš totiž děsný sexepíl,
na tebe skočí každý vir!

/napsáno říjen 2017 - pod názvem "Podzimní"/

Moje poezie
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Iva Bendová
Ivet, Vaši povedenou básničku jsem našla snadno, z hlavní stránky přecházím pravidelně jedním ťukem v menu na "Íčkaře," takže za čerstva hned na ráně :-)
Iveta Tomčíková
Díky Danielo, za toho půl roku co zde vkládám své příspěvky se někdy nestačím divit, někdy jen žasnu - tiše a pokorně tak to má asi být. Díky za milá slova ne každý je umí v dnešní době projevit, byť ve virutálním světě, jakým internet je. :-)
Daniela Lender Chaloupková
Iveto, netrapte se tím a neřešte to .... Myslím, že čtenářů Vašich článků je dost a kdo chce najít, tak si najde ... Více do veřejné diskuze psát nebudu ... ;-)) Pište dál :-))
Iveta Tomčíková
Danielo nevím, myslela jsem si, že můj článek "Třetí míza" bude mít úspěch jako tenkrát když byl psán - ale byl dán jen dolů, kam oko málokdy spočine... Ale rozhodnutí redakce je mi vším a chápu, že ne každý článek je vyvolený, aby mohl být na titulce. Věřím, že je to tak, jak píšete. :-)
Iveta Tomčíková
Pane Františku, jako muže - komentujícího zde - vás velmi vítám a jsem ráda, že se vám zdá vir a má básnička/říkánka - úsměvná! :-)
Daniela Lender Chaloupková
Iveto, v pohodě :-)) Skvělých příspěvků je mnoho, a ne všechny se vejdou na hlavní stranu ;-) Proto jsou tu Íčkaři :-)) Pravda, na monitoru PC se to hledá lépe než na mobilu ...
Iveta Tomčíková
Šárko, jestli je to Bomba - asi ne, ale jsem ráda, že jste jí dole na stránce našla. :-)
Iveta Tomčíková
Paní Anno děkuji, že jste přišla na mé stránky a líbilo se Vám tu. :-)
Iveta Tomčíková
Danielo, velké díky za Vaše hodnocení a positivní komentář. Jsem ráda, že navštívíte nejen titulku ale i dolní lištu, tedy "články od čtenářů i.60". Ti vybraní redakcí jsou právem na titulce. :-)
Iveta Tomčíková
Alenko, přesně tak! Sexepíl jsem kupodivu měla i já - v září! :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 40. týden

Kočky a psi, domácí mazláčci, které milujeme. Ale jak známe dobře jejich rasy a vlastnosti? Na to může odpovědět kvíz tohoto týdne.