Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdeněk Pokorný
29.9.2025 20:48
Super! Byl jsem zvědav, jak to dopadne a nebyl jsem zklamán. Šest hvězdiček a zlatý bludišťák.
Iveta Tomčíková
29.9.2025 18:16
Ivo ještě pracuji, takže se k soukromým mailům a stránky i.60 dostávám až po příchodu z práce. Chatu se nezúčastňuji nejen z důvodu, že na něj bohužel nemám večer už čas. Ale jsem ráda, že i přesto dokážete i v jen diskusi, či v básničce/říkánce - vycítit to, co v ní je. Děkuji.
Iva Bendová
29.9.2025 17:46
Ivet, děkuji, potěší to, ale stačí mi být mezi Íčkaři a mít zpětnou vazbu v diskuzi. Mam ráda komorní prostředí a za slovy si umět představit i tváře je bonus navíc. A když už ne tváře, tak kousek duše z tvorby nebo z diskuzí pod články nebo v chatech.
Iveta Tomčíková
29.9.2025 17:43
Děkuji paní Zuzano, nevím zda si budu svou obec rozšiřovat - neb uveřejňuji tu zde to, co jsem napsala, nyní už nepíšu. Přesto díky za Váš komentář, vážím si toho, že jste mou stránku navštívila a komentovala. :-) Děkuji Vám.
Zuzana Pivcová
29.9.2025 17:40
Milá Iveto, jsem na portálu skoro od začátku (od května 2012) a mám za sebou mnoho set básniček. Jsou ale mezi "íčkaři" dole, alespoň v současnosti, kdy už píšu hodně málo, a záhy zmizí. Není mi z toho smutno, ráda si přečtu příspěvky jiných. Brzy zjistíte, že lidi hledají hodně podle autorů, takže Vy si budete svou čtenářskou obec určitě víc a víc rozšiřovat, což Vám i dalším novým zde přeji.
Iveta Tomčíková
29.9.2025 17:39
Jo Ivi, měl počet zobrazí 3479 - jen ...v tom roce kdy jsem ho psala a uveřejnila na jiném serveru, mělo "Třetí mízu" asi více mužů. :-)))
Iva Bendová
29.9.2025 17:34
Koukám teď na "Třetí mízu" a 22 pozitivně hodnotících a 15 komentářů není zde na Íčku vůbec špatné skóre.
Iveta Tomčíková
29.9.2025 17:32
Ivo, tedy jste tu - na titulce I.60 - právem.
Iveta Tomčíková
29.9.2025 17:31
Děkuji Ivo, já Vás většinou najdu na titulní stránce, když příjdu z práce domů, otevřu si stránky netu a jste tu! :-)
Iva Bendová
29.9.2025 17:26
Ivet, Vaši povedenou básničku jsem našla snadno, z hlavní stránky přecházím pravidelně jedním ťukem v menu na "Íčkaře," takže za čerstva hned na ráně :-)
Načíst starší příspěvky