Kdo vyhrál v letním soutěžení?
Ilustrační foto: Freepik

Kdo vyhrál v letním soutěžení?

1. 10. 2025

Naše redakce pečlivě zhodnotila všechny příspěvky a fotografie, které čtenářky a čtenáři vyslali do "letního soutěžení 2025". Jak soutěž dopadla? Podívejte se na autorky a autory vítězných příspěvků.

V průběhu léta jste mohli vložit do soutěže články na čtyři témata: Nezapomenutelné prázdníny, Letní snění, Letní tip pro seniory a Babiččina letní dobrota. Tématem fotosoutěže pak bylo "Moje selfíčko". Redakce prošla všechny soutěžní příspěvky a fotografie rozhodla (i na základě vašich reakcí na jednotlivé články), že ocení za každé téma hned dva autory soutěžních příspěvků, a to takto:

Téma "Nezapomenutelné prázdniny"

Michaela Přibová - Prázdniny tří generací
Šárka Bayerová - Nezapomenutelné prázdniny: Hořce bylinná zpověď

Téma "Letní snění"

Stanislava Jarolímková - Letní vzpomínka na kameny
Věra Ježková - Letní snění o tom, co nebylo, bylo a už nebude

Téma "Letní tip pro seniory"

Alena TollarováVzhůru na hrad Sloup a do Modlivého dolu
Dušan Brabec - Tip na výlet: Klášter bosých karmelitek v Drastech

Téma: "Babiččina letní dobrota"

Miloslava Richterová Letní dobrota: koláče uvnitř s tvarohem, navrchu s ovocem
Marie Měchurová - Letní dobrota: Broskvový "lejanec"

Fotosoutěž na téma "Moje selfíčko"

1-085.jpg

Za Santinim do Panenských Břežan

Libuše Hvězdová

IMG-5553-1.jpeg

Vodácké selfíčko z Jizery

Jitka Peterková

IMG-20250715-124821-2.jpg

Vzhůru na věž

Soňa Prachfeldová

Autorům těchto vítězných soutěžních příspěvků a fotografií pošleme knihu a nebo voucher na nákup vstupenek do Národního divadla (váš výběr ceny nám pošlete na mail, na adresu i60@i60.cz).

A jak jsme slíbili, vybrali jsme i soutěžícího, který vyslal své soutěžní příspěvky na všechna témata a také do fotosoutěže. Protože tuto podmínku splnila jen jedna čtenářka - paní Alena Velková - obdrží od nás snímač Elonga i bez losování.

Gratulujeme vítězům a tradičně děkujeme všem čtenářkám a čtenářům, kteří se letního soutěžení na portálu i60 zúčastnili. A pokud jste nevyhráli teď, počkejte si na vyhlášení témat dalších našich soutěží. Hrajeme dál!

Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Gratulujeme všem výhercům i zúčastněným v letní soutěži. Zároveň děkuju redakci za výhru.
Šárka Bayerová
A taky moc blahopřeju všem ostatním výhercům!♡♡♡
Šárka Bayerová
Aleno, gratuluju mohutně a děkuji všem, co od srdce gratulovali mně. Já jsem hlavně ráda, když mé výtvory čtete. A když se u nich třeba zasmějete. Toho si vážím nejvíc!
Daniela Řeřichová
Gratuluji oceněným a děkuji všem zúčastněným. :-)
Alena Velková
Gratuluji všem a děkuji. Musela jsem si vygooglit, co jsem vlastně vyhrála :-)
Anna Potůčková
Všem výhercům upřímně moc a moc gratuluji. Tentokrát jsem se nezapojila do žádné soutěže.
Naděžda Špásová
Gratuluji všem výhercům, hlavně gratuluji Aleně Velkové. :-)
Daniela Lender Chaloupková
Všem výhercům gratuluji :-))
Zdenka Soukupová
Všem gratuluji. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 40. týden

Kočky a psi, domácí mazláčci, které milujeme. Ale jak známe dobře jejich rasy a vlastnosti? Na to může odpovědět kvíz tohoto týdne.