Lístečky z javora
FOTO: Iva Bendová

Lístečky z javora

13. 10. 2025

Lístečky z javora popadaly

zezlátly na cestě

posychaly

Nepláče, javor, nepláče

počká si na jaro

dočká se

Moje poezie
Autor: Iva Bendová
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Moc hezké .. navodilo mi to píseň Lístečku z javora, zpívám si, určitě ji znáte :-)
Jana Šenbergerová
Ivo, já moc děkuji za další povzbuzení. I optimista občas padne na ústa. A mně se zatím moc nedaří vstát. Zatím si užívám podzim za oknem. Snad si ho užiji i venku dřív, než budou z javorů holátka.
Iva Bendová
Jani, už dlouho na Vás myslím a snažím se poslat po větru povzbuzení a sílu zabojovat s tou momentální fyzickou nepřízní - vezměte to, jako ten javor, ale s nadějí, že to bude dřív, neřku-li brzy, prosím! Ať se to co nejdříve srovná! Děkuji za reakci.
Jana Šenbergerová
Přesně to teď pozoruji z křesla a prožívám jako vy, Ivo. Pomalu žloutnou, zlátnou a posléze padají do zatím krásně zelené trávy, zatímco já padám pod tíhou vedlejších účinků nově nasazené léčby. Od rána čekám na konzultaci se svou lékařkou. Asi neví, kam dřív, podzim kosí, co může. I pár slov může pohladit. Díky za ně.
Ingrid Hřebíčková
Ivo, ta tvoje čistá duše, děkuji za půvabnou báseň.
Iva Bendová
Vy jste milé, Iri, Blani a Květuš, proto vás to oslovilo :-) Děkuji všem, nahoru i dolů! ;-)
Květa Chobotová
Jemné, něžné, milé...děkuji
Blanka Lazarová
Milé veršování ... :-)
Irena Mertová
Prosté, hezké, čisté... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 42. týden

Podzimní příroda je nádherná. Do jakých barev se mění listí, co dělají na podzim zvířata? Tyto a další otázky vás čekají ve vědomostním kvízu tohoto týdne.