Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
7.11.2025 09:28
Jiří, to se vám povedlo. Zatím to cítím jako motýly v síti, jindy jako by pták v malé kleci bil o mříže křídly. Občas to vnímám jako "poslíčky" z věčnosti. Až dojde na "herky kopyto", možná budu mít odbyto. :-)
Jiří Dostal
7.11.2025 03:30
:-) Srdce mé buší/ jako v putně/ uvízlé herky kopyto./ Tuší se v duši/ jakoby nutně,/ že bude vbrzku odžito/ :-) :-)
Jana Šenbergerová
6.11.2025 22:45
Moc vám všem děkuji za všechna slova pochopení, přání úlevy, i rady, které mi potvrzují, že jsem na dobré cestě. Vaše účast mě velmi mile překvapila. Zatímco já jsem na tom konečně líp, začalo protestovat i srdce mého souputníka. A tak se tu střídavě podporujeme a snažíme se vydržet, než se situace upraví a ustálí. Všem, kteří mají podobné potíže i jakékoli jiné zdravotní problémy, držíme pěsti, ať je líp.
Alena Vávrová
6.11.2025 22:18
Přeju ti Janičko, ať zklidní se tvé srdíčko ♥️.
Elena Valeriánová
6.11.2025 20:09
Jani ♥♥♥
Soňa Prachfeldová
6.11.2025 19:28
Jani, přeji ti zlepšení, mě také 2x vezla rychlá, vysoký tlak. Tep mi litá dost často. Nepřispívá to ke klidu, Jani držím pěsti.
Anna Potůčková
6.11.2025 18:51
Jani moc Ti přeji, aby příště básen měla jiné a lepší verše. Verše, které budou mít jiný význam, než mají dnes. Tvé srdíčko at se zklidní, a má ten správný rytmus
Miloslava Richterová
6.11.2025 16:49
Paní Jano, báseň je krásná, přeji Vám zlepšení zdravíčka, klid a pohodu, držím palce :-)
Naděžda Špásová
6.11.2025 15:30
Jani přeji tobě a hlavně tvému srdce klid a pohodu a hlavně štěstí, protože, když je štěstí tak je i zdraví. :-)
Iva Bendová
6.11.2025 13:56
Ad 12:19 - to je metoda k řešení potíží s usínáním, docela dobře funguje. Většinou musím ten cyklus zopakovat a po chvíli většinou broudobrou... Ad 13:23 - tak to je.
Načíst starší příspěvky