Vánoční procházka
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Vánoční procházka

29. 12. 2025

Je 27. prosince 2025, důležitá část letošních Vánoc je za námi, dárky jsou rozdané a venku je spíš jaro než prosincová zima. Počasí venku přímo nabízelo nesedět doma a vydat se někam ven na pocházku.

Nechtěli jsme nikam daleko, chvíli jsme dumali, kam bychom se podívali, kolem nás je spousta hezké přírody, a tak volba padla na golf. Je to na procházky jak dělané, v téhle době mají golfisté pauzu a je možné za jistých podmínek na procházky chodit. Samozřejmě, že daná pravidla se musí dodržovat.

A tak jsme po obědě a kávě nasedli do auta a hurá na golf. Byli jsme tam sami, celou dobu nad námi létala letadla z blízkého letiště. Trávníky byly bílé od mrazivé noci, ale po silnici se dalo v pohodě chodit. Postupně jsme potkávali další návštěvníky, kteří měli stejný nápad jako my a měli s sebou pejsky. Pár jsem si jich pohladila a přiznávám, že mi bylo tak trochu smutno, připomělo mi to naše dva pejsky. Byli jsme rádi, že jsme se v pohodě prošli, zima se umoudřila, slunce dodalo trochu tepla. Počet lidí se zvyšoval, měli stejný nápad. My jsme se pomalu vraceli k našemu autu.

Jsem ráda, že jsme tam jeli, smutek trochu zůstává, ale žijeme dál. Přeji vám pohodové svátky, veselého Silvestra a do roku 2026 hlavně zdraví, radost a štěstí. Třeba se v příštím roce někde potkáme. 

cestování Poslední soutěž 2025 výlet
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Krásná procházka.
Jana Šenbergerová
Naďo, to byl opravdu krásný den. Přejeme vám hezký konec roku a v tom novém co nejvíc krásných dnů prožitých ve zdraví a pohodě.
Alena Velková
Milá Naďo, do nového roku ti přeju jen vše dobré a doufám, že budeš i veselejší, protože už třeba odezní ten dlouhý smutek po pejskovi. ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 1. týden

Co se událo v roce 2025 v Česku či ve světě? Právě o tom bude kvíz v týdnu, kdy se překlápí rok 2025 do roku 2026.