Ilustrační foto: pinterest.com
Citáty
11. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
13.11.2016 19:34
Překonat touhu měnit své milé dle obrazu svého je silná a nekonečná.Vyžaduje to nikdy nekončící práci sama na sobě.mm
Jana Šenbergerová
11.11.2016 19:48
Děkuji za všechny příspěvky k textu, který tu ležel rok. Potěšilo mě, že byl nakonec uveřejněn, aby potěšil i vás. Hezky to shrnul Jiří. Vnímám to stejně. Většinou se nám stejně líbí hlavně to, s čím můžeme souznít.
Jiří Libánský
11.11.2016 18:45
"Moudrost ti nemůže dát žádný člověk, ani žádný jeho citát. Ale může ti ukázat k moudrosti cestu." (Já)
Alena Vávrová
11.11.2016 12:20
Člověka nepředěláš, jenom se ti vybarví (Karel Čapek). Také mám sbírku citátů z minulosti a sem tam si ještě zapíšu, co mne osloví. Díky, Jani.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.11.2016 09:58
Citáty jsou velmi zajímavé čtivo - bohužel život není jen o citátech a některé si vzájemně hodně odporují. Já se spíše než citáty řídím zdravým selským rozumem.
Květoslava HOUDKOVÁ
11.11.2016 09:53
V každém CITÁTU je moudrost i krása - v "í"čku je pro ně rubrika - přepište je tam - zde by mohly zapadnout.
Lenka Hudečková
11.11.2016 09:36
Jani, já také miluji, sbírám, zapisuji...už asi 40 let citáty...a ty Tvoje se mi moc líbí...děkuji za sdílení :-)
Hana Rypáčková
11.11.2016 09:36
Souhlasím . Ano, já si také vypisuji citáty a myšlenky z knih. A ten modrý kružák je můj velký přítel už od mých šestnácti let...Taky je pěkně opotřebovaný. Třeba: Donna Williams: Ať chce člověk sebevíce,namůže zachránit ducha druhého. Může ho pouze podněcovat,aby bojoval za svou záchranu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci