Fotoreportáž: Leden – druhé ohlédnutí
Všechny fotografie: Anna Čípová

Fotoreportáž: Leden – druhé ohlédnutí

26. 2. 2026

Druhá polovina ledna byla v okolí Rožnova p.R. bez sněžení a velkých mrazů. Ideální podmínky na výlety a vycházky s fotoaparátem na krku.

Zvu vás do míst, kam se ráda vracím v každém ročním období. Možná budete se mnou souhlasit, že zimní příroda má své kouzlo.

Už brzy se začne příroda probouzet ze zimního spánku a nastane čas pro „nový“ život. Přeji všem krásně barevné a voňavé jaro.

fotografování města a obce příroda
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Aničko, jako vždy. Fotky úžasné. Pěkná procházka zasněženou krajinou, která mi připomněla moje putování před pár lety. Díky. :-)
Michaela Přibová
Moc hezké.
Jan Zelenka
Krásné zimní fotky.
Marie Seitlová
Krásně jsem se s tebou prošla, fotky užasné jako vždy.
Iva Bendová
Aničko - jsem tak ráda, že sympatickou autorku těchto krásných fotografií jsem mohla včera poznat nablízko :-) Děkuji za možnost se díky Tobě procházet místy, kam se asi jen tak nedostanu, nebo která jsem kdysi jen krátce navštívila. Zima v Tvém ztvárnění a v místech, kudy ráda chodíš s foťákem, je kouzelná. Těším se na další v běhu ročních období. Opatruj se!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Ohlednutí za právě skončenou olympiádou. To je téma vědomostního kvízu tohoto týdne.