Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
11.4.2026 12:51
Krásná poezie .(✷‿✷)(✷‿✷)(✷‿✷)
Michaela Přibová
7.4.2026 19:10
Iveto, naprostý souhlas. Po 60 roce to jde z kopce. Naše babička vždycky říkala: Do 40 let se drží každá. Do 50 jen málokterá a od 50 žádná. Já bych tu hranici definovala spíše od 60 žádná. Začíná se ozývat tělo a člověk si začne vážit zdraví. Vše ostatní ztrácí důležitost. Děkuji za váš příspěvek a za to, že se vám moje báseň líbí.
Michaela Přibová
7.4.2026 19:02
Alenko, ty jsi opravdu krásná žena i teď :-) Paní Jano, také bych chtěla dojít ke spokojenému paralelnímu životu za zrcadlem:-)
Iveta Tomčíková
7.4.2026 17:52
Michaelo pokud čas zanechal stopy jen ve tváři, je to výhra, horší je to se zdravím..., neb každému ukrajuje po 60ce ze stejného krajíce. Opotřebování organismu..., věkem, nezbývá než se s tím smířit. Krásná báseň, obdivuji Váš um...
Jana Kollinová
7.4.2026 12:26
Měla jsem stejná přání přání, kdykoliv jsem pohlédla do zrcadla, ale po osmdesátce žiji spokojený paralelní život za zrcadlem. :-)
Alena Velková
7.4.2026 08:02
Byly jsme mladé a krásné, teď už jsme jen krásné❤️