Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Miroslav Štorch
31.3.2015 15:13
Paní Doušková ta Vaše metafora je velmi výstižná. Když jste se chlubila, že váš synovec gay a známý moderátor je velmi citlivý a nehaněl by některé modelky z i60.cz. Když tady píšete v pokročilém věku Vaše milostné verše, tak mnoho žen netuší, že nejsou určeny mužům. Ano poezie často skrývá jinotaje a není vše tak prvoplánové - jak vypadá.
Miroslav Štorch
31.3.2015 15:07
Dnes je apríl pane Libánský a od srdce jsem se zasmál Vašemu diskuznímu příspěvku. Máte pravdu. Jako učitel fyziky a výpočetní techniky na střední škole jsem snadno odhesloval Váš účet - heslem Libovy - a napsal jsem si kladné hodnocení na mé veršíky. Omylem jsem to zmáčkl 2x. Stejně tak účet paní Pivcové není dobře zabezpečený a napsal jsem si, že je pozitivně překvapena. Přiznávám se, žře stejně tak jsem si napsal kladné komentáře z účtů panéí Šachové, Štolbové,Šenbergerové, Chodorové i Králové. Pane Libánský jste opravdový šaman - jak jste na to mohl přijít ? Aha náhodou jste narazil na ty veršíky a našel příspěvek, který jste nepsal. Už tomu rozumím.
Jiří Libánský
3.3.2015 22:01
Tedy přiznáváte pane Štorchu, že ty pochvalné komentáře z profilu založeném na jméno Vaší manželky jste si psal ve skutečnosti sám sobě?
Nedávno jste napsal, že stejná interpunkce, slovosled, slovní obraty atd. máte s manželkou shodné proto, že si při psaní navzájem nahlížíte přes rameno. Podle zde vedené konverzace to tak nevypadá.
Miroslav Štorch
3.3.2015 20:18
Pan Libánský tady napsal - asi s překlepem tři příspěvky, ale těch si opravdu cením stejně jako ostatních slušných.
Miroslav Štorch
3.3.2015 20:16
Paní Doušková vy jste nepřišla hodnotit poezii, ale urážet v době vyhlášeného příměří. To je Váš psychický problém - máte nepoetický slovník IV.cenové skupiny- v pakárně jste byla Vy a tak víte jak to tam vypadá. Vysvětlení je jednoduché, ale vy to bez nápovědy asi nepochopíte. Máte heslo - " Žij a nech žít." Ale už jste tady urazila hodně lidí a redakce vás vyhodila. Chtěla jste se vrátit alespoň pod dívčím jménem Mária Skalová. To o něčem vypovídá. Litují Vás a Vašich provokací. Udělejte coming out.
Jiří Libánský
3.3.2015 17:47
Pan Štorch pro to vykání jistě bude mít vysvětlení.
Dagmar Králová
7.5.2013 16:28
Díky za odpověď pane Mirku. Máte těch kaligramů více ? :-)
Když tak je sem dejte, nebo jsou publikované už jinde ?
Zuzana Pivcová
6.5.2013 16:58
Hm, to mě tu dodatečně velmi překvapilo, samozřejmě pozitivně.
Miroslav Štorch
4.5.2013 12:22
Odpověď pro Dagmar - někdy se veršíky vybrušují několik měsíců i let. Někdy jdou dobře napsat hned, ale to musí být blízko múzy :-)
Dagmar Králová
3.5.2013 19:41
Překvapila mne forma kaligramu. Podobné dělal Apollinaire, J aroslav Seifert ( Počitadlo ) nebo i Václav Havel - Antikódy. To jste si pěkně pohrál se slovy, aby vytvořila siluetu ženy. Jak dlouho jste to psal ? Díky za odpověď. Obsah má rychlé tempo a rytmus verše nekulhá. Velmi pěkné a působivé.
Načíst starší příspěvky