Silueta slov

Silueta slov

3. 5. 2013

Venuše

k o l e m

n á s

M i l i a r d y   V e n u š í

po   m i l i o n y   l e t

t i s í c e r ý m    z p ů s o b e m

l á k a j í   m u ž e

p r o   j e d i n ý

o k a m ž i k

t v a r y   t ě l a  a   š a t u

b a r v o u   v l a s ů   i   h l a s u

p r o d á v a j í   s v o j i   k r á s u

n a d ě j i   i   s p á s u

o č í , r t ů   i   p a s u

t i s í c e r ý m

z p ů s o b e m

p r o   j e d i n ý

o k a m ž i k ,

k t e r ý   dá v á

m o ž n á

ž i v o t u

v z n i k

a   s m y s l

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Paní Doušková ta Vaše metafora je velmi výstižná. Když jste se chlubila, že váš synovec gay a známý moderátor je velmi citlivý a nehaněl by některé modelky z i60.cz. Když tady píšete v pokročilém věku Vaše milostné verše, tak mnoho žen netuší, že nejsou určeny mužům. Ano poezie často skrývá jinotaje a není vše tak prvoplánové - jak vypadá.
Miroslav Štorch
Dnes je apríl pane Libánský a od srdce jsem se zasmál Vašemu diskuznímu příspěvku. Máte pravdu. Jako učitel fyziky a výpočetní techniky na střední škole jsem snadno odhesloval Váš účet - heslem Libovy - a napsal jsem si kladné hodnocení na mé veršíky. Omylem jsem to zmáčkl 2x. Stejně tak účet paní Pivcové není dobře zabezpečený a napsal jsem si, že je pozitivně překvapena. Přiznávám se, žře stejně tak jsem si napsal kladné komentáře z účtů panéí Šachové, Štolbové,Šenbergerové, Chodorové i Králové. Pane Libánský jste opravdový šaman - jak jste na to mohl přijít ? Aha náhodou jste narazil na ty veršíky a našel příspěvek, který jste nepsal. Už tomu rozumím.
Jiří Libánský
Tedy přiznáváte pane Štorchu, že ty pochvalné komentáře z profilu založeném na jméno Vaší manželky jste si psal ve skutečnosti sám sobě? Nedávno jste napsal, že stejná interpunkce, slovosled, slovní obraty atd. máte s manželkou shodné proto, že si při psaní navzájem nahlížíte přes rameno. Podle zde vedené konverzace to tak nevypadá.
Miroslav Štorch
Pan Libánský tady napsal - asi s překlepem tři příspěvky, ale těch si opravdu cením stejně jako ostatních slušných.
Miroslav Štorch
Paní Doušková vy jste nepřišla hodnotit poezii, ale urážet v době vyhlášeného příměří. To je Váš psychický problém - máte nepoetický slovník IV.cenové skupiny- v pakárně jste byla Vy a tak víte jak to tam vypadá. Vysvětlení je jednoduché, ale vy to bez nápovědy asi nepochopíte. Máte heslo - " Žij a nech žít." Ale už jste tady urazila hodně lidí a redakce vás vyhodila. Chtěla jste se vrátit alespoň pod dívčím jménem Mária Skalová. To o něčem vypovídá. Litují Vás a Vašich provokací. Udělejte coming out.
Jiří Libánský
Pan Štorch pro to vykání jistě bude mít vysvětlení.
Dagmar Králová
Díky za odpověď pane Mirku. Máte těch kaligramů více ? :-) Když tak je sem dejte, nebo jsou publikované už jinde ?
Zuzana Pivcová
Hm, to mě tu dodatečně velmi překvapilo, samozřejmě pozitivně.
Miroslav Štorch
Odpověď pro Dagmar - někdy se veršíky vybrušují několik měsíců i let. Někdy jdou dobře napsat hned, ale to musí být blízko múzy :-)
Dagmar Králová
Překvapila mne forma kaligramu. Podobné dělal Apollinaire, J aroslav Seifert ( Počitadlo ) nebo i Václav Havel - Antikódy. To jste si pěkně pohrál se slovy, aby vytvořila siluetu ženy. Jak dlouho jste to psal ? Díky za odpověď. Obsah má rychlé tempo a rytmus verše nekulhá. Velmi pěkné a působivé.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 28. týden

K nejnavštěvovanějím zemím patří v letních měsících Řecko. Už jste tam byli? To pak bude pro vás vědomostní kvíz tohoto týdne hračkou...