Hubnu se Světem zdraví 4:
zatím vyčkávám já i váha
5. 8. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
9.8.2013 22:45
HELI.měla bych i za tebe ohromnou radost,kdyby se ti podařilo pár kg dát z tvého těla pryč.Pokud bys ovládala nějaké kouzlo ,klidně je nasměruj ke mně. Ale jak jsem už psala,dle mne je nejdůležitější pohyb a znovu pohyb.Zkus vymyslet nějakou pohybovou aktivitu.Třeba i pro naše seniory.Třeba budou mnozí vděčni. Jinak-holky mají pravdu-váhu ignoruj a vyndej ji ,až budeš myslet,že je to ta správná chvíle.
Zorka Chvojková
6.8.2013 16:07
Vydržať! Váha se sice někdy zastaví, ale pak o to rychleji půjde dolů. Nejhorší jsou ty začátky. Moje horší já zase dneska zvítězilo! Nemám ze sebe dobrý pocit. Nechce se mi, zejména v těch vedrech, vařit pro mne zvlášť. Helenko, Tobě moc fandím, a to dvojnásob. Máš vůli a vtipně o tom napíšeš.
Olga Štolbová
5.8.2013 22:14
Ahoj Helenko,zdravím a držím palce.Dietám moc nefandím,chce to jíst méně a hlavně se hýbat,hýbat...
Cvičit žádná z nás nevydrží denně,ale chodit ano.
A žádné procházky,ale pochody,alespoň čtyřicet minut.
Krásně si při tom vyčistím hlavu,jsem na vzduchu a
těším se na malinkatou večeři.Zkus to a vydrž!!!
Růžena Antlová
5.8.2013 19:43
Helenko vydrž !! Váhu aspoň na 14 dní zamkni do skříně a po 14 dnech uvidíš že ukáže míň.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci