O studánkové víle
4. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
6.5.2015 18:59
Na mém profilu v galerii fotky pro radost je přidaná jedna sedmikrásková víla.
Dana Kolářová
5.5.2015 20:05
Moc ráda jsem si zase přečetla Příběh o studánkové víle, Růženko. Příjemné uklidnění mezi hokejovými zápasy! :-)
Soňa Prachfeldová
5.5.2015 19:56
Růženko, krásné povídání a vzpomínky ty nejhezčí zůstaly, dětská fantazie nezná hranic a je v ní moc pravdy, jenže jsme už na tu pravdu bohužel moc dospělí.
Růžena Antlová
5.5.2015 17:28
Nedávno jsem u jedné víly v hlubokém lese byla sedí u studánky od roku 1950 jmenuje se Pilávka napíšu o ní a dodám fotečky
Eva Krausová
5.5.2015 15:51
Nádherné, pohádkové. Víly jsou, dávám za pravdu Alence T. Foto víly bych ráda viděla Alenko.
Alena Tollarová
5.5.2015 13:46
To je dojemně krásné vyprávění. Víly jsou. Já jsem zrovna včera vpodvečer jednu viděla. Seděla na vedlejší zahrádce na malé židličce v trávě plné sedmikrásek a pletla věnečky. Byla jsem tak uchvácená, že jsem poprosila její maminku, jestli si ji smím vyfotografovat ... A jak napsala Lidmila, studánkové víle ta pomněnková náušnička určitě sluší a vyhlíží ...
Lidmila Nejedlá
4.5.2015 21:50
To je moc hezké a idylické vzpomínání, paní Růženko. Té víle Vaše náušnice moc sluší a určitě Vás u studánky stále čeká.
Eva Mužíková
4.5.2015 21:30
Růženko, krásné vyprávění, úplně jsi mne vtáhla do děje. Viděla jsem tu malou holčičku skoro živě ... díky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci