ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com
Moje loňské dramatické Vánoce
8. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
10.12.2015 07:45
Jitko, jsem moc ráda, že jste těžkou situaci ustáli, a přeji tvému synovi a celé rodině klid a pohodu.
Zdenka Jírová
10.12.2015 00:43
Vím z vlastní zkušenosti, jak je dobré,vážit si života. Již třetí rok mám na svém stolku s počítačem malou tabulku, kam jsem si napsala: "Cítím se báječně a jsem úplně zdráva.". Denně si to čtu, a věřím tomu. Vždyť se i v bibli píše:".. a víra Tvá Tě uzdravila." Věřím, že i Váš syn bude opět zdráv.
Jaroslava Handlová
9.12.2015 19:32
Když se vše špatné, týkající se závažných zdravotních problémů, obrátí v dobré, je to ta největší radost, jakou může člověk prožít. Přeji Vám i synovi, ať mu zdraví slouží. Hodně šťastných i spokojených chvil a krásné bezstarostné vánoce!
Alena Várošová
9.12.2015 10:43
Jituš hlavně,že jste to vše zvládli celá rodina.Moc vám všem přeji jenom zdraví,zdraví a ještě jednou zdraví.Kontroly ať vyjdou negativní.Hezké Vánoce všem.
Blanka Hlobilová
9.12.2015 09:53
Krásný a dojemný příběh. Důležité, že vše se v dobré obrátilo. A tak ať to také zůstane. Jste silná žena. Vím o čem píšete. Je to již mnoho let, kdy naši dceru 3.12. srazila při cestě do školy tramvaj. 10 dní jsme nevěděli, zda přežije. Kdo to nezažil, neví o čem píši. Chtěla jsem zrušit Vánoce. Jen kvůli mladší dceři jsme to neodpískali. Pak se vše v dobré obrátilo a naše dcera již byla na Vánoce doma z nemocnice. Dnes je již dospělá, má syna a já vnuka. Vždy když jdeme spolu a přecházíme silnici, mám tendenci ji chytat za ruku. Krásné svátky.
Zuzana Pivcová
9.12.2015 09:52
Nemoc přišla, něco Vám řekla, a protože jste pochopili, zase odešla. Omlouvám se, jestli to říkám nějak divně, ale určitě to tak funguje. Přeji Vám krásné, ať tradiční nebo netradiční svátky.
Alena Tollarová
9.12.2015 09:14
Jelikož píšete o vánocích 2014 a od té doby uplynul vlastně už rok a Vy, Jitko, píšete v pozitivním duchu, tak je vidět, že synovi se daří úspěšně s nemocí bojovat. Přeji jemu i celé Vaší rodině klidné nejen svátky, ale i všední dny.
Hana Rypáčková
9.12.2015 09:09
Ano, nemoc navrátí význam přáníček , které tak snadno vyslovíme, ale tak obtížně se plní."Hlavně to zdraví".
Hodně štěstí v boji s nemocí celé rodině. Ta vaše poslední věta opravdu sedí...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci