Jak jsem to prožíval JÁ
6. 2. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
7.2.2014 16:30
Moc hezké.Příroda je nejlepší lékař na duši.Les,ptačí zpěv a pozorování zvířat,motýlů,lesních broučků,mravenců,ale i mraků,tak to je balzám na duši.
Olga Štolbová
7.2.2014 15:37
Nejsem rybářka, ale příroda mě fascinuje celý život, každé roční období má své kouzlo a noci pod širákem jsou úžasné, ale jen ve dvou. Sama nikdy a moc lidí také není to pravé. A procházky v lesním tichu - to je přímo balzám.
Jana Šenbergerová
7.2.2014 15:22
Pane Jiří, vy jste letos úplně první Skřivan, který si vrzl, aniž by zmrzl. A moc pěkně. Z každého vašeho slova je cítit, že máte přírodu opravdu rád. Na zpěv skřivánků už se moc těším. A že jich tady bývá! Jedna polská vesnička v blízkosti našich hranic se podle nich jmenuje Skřivánkov. Jsem spíš na ptáky než na ryby.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci