Moje sbírka váz
2. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
2.3.2014 15:35
Tak jsem hledala po bytě a našla celkem osm váz, z toho jen tři právě používané. Ostatní v komoře a možná je jim tam smutno. Něco pro ně vymyslím, protože, Jani, Tvé povídání a hlavně fotky jsou moc pěkné.
Růžena Antlová
2.3.2014 12:50
Takovou sbírku krásných váz máš Jano ,ještě žes ji nechala nafotit jsou opravdu moc pěkné .Také u nás by se jich pár našlo ,ale nemám v nich žádný řád některé velké slouží panenkám bez stojánku mám je v nich postavené a není vidět že jsou ve váze sukně ji zakryjí .Když dostanu nějakou obrovskou kytku ,tak holt musí panenka na pár dní z váze ven ,někam ji posadím a jak kytka zvadne ,zas panence vrátím její bydliště. Mile mě překvapilo jak každou vázu dokážeš pěkně popsat a dokonce při tom množství víš od koho které je.Ta hřbitovní ta nemá chybu kdybys nenapsala že je hřbitovní ani bych to nepoznala. Byla jsem na návštěvě u mladých manželů kteří si zrovna dozařizovali byt těšila jsem se jak to tam budou mít krásné .No krásné to měli nový "nábytek "údajně obývák kde kromě luxusní sedačky a stolku byla jen jedna nízká skříňka na které stála obrovská televize jedna polička s pár cd psací stůl židle a na stole počítač.V rohu umělá palma. Vůbec na mě nedýchl domov. Jim to vyhovuje říkali mi že žádné lapače prachu nechtějí bylo mě z toho trochu divně.Ani jedna váza na kytku kterou jsem donesla se nenašla .
Jaroslava Handlová
2.3.2014 10:51
Sbírka moc hezkých předmětů se mi líbí o to víc, že mnohé mohou být prakticky použitelné. Já jsem mezi nimi objevila také jednu, kterou vlastním. Je podobná té porcelánové čínské, děrované. Na živé květy sice nepoužitelná - voda by dirkami vytekla. Jako dekorace je ovšem nádherná. Líbí se mi o Tebou popisovaný vztah k těm hezkým předmětům.
Zuzana Pivcová
2.3.2014 08:29
Když jsem učila před lety každoročně mnoho kurzů na jazykové škole, dostávala jsem na konci školního roku tolik kytek, až se mi doslova stávaly přítěží. I z toho důvodu, že jsem je neměla na bytovně vůbec kam dát. Vázičky a vázy, které máš a umíš také bezvadně popsat, jsou krásné. Nám zůstaly některé starožitné v jižních Čechách. Ty jsou mezi dnešními výrobky jak z jiného světa. Vázy mám ráda, ale řezané květiny moc ne. Vidím je raději růst.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci