Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!
24. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Lutovská
27.8.2014 10:38
Dobry den, jsem pracujici duchodkyne. Ziju hodne aktivnim životem, denne sportuji, doma mam i bezecky pas. Kdysi jsem zavedne behala. Mam rada modu, sport a zvířata. Ziju s partnerem, který je o 18 let mladsi. Z manzelstvi mam 3 dcery a 2 vnoučata. Myslim, ze na svůj vek vypadam vice nez dobře. Pravda je, ze je to dano i genetikou, ma maminka ma 87 let a vypada fantasticky.
Hana Horníčková
27.8.2014 09:14
O projektu i.60 jsem se dověděla v týdeníku Blesk pro ženy. Velice mě zaujal a moc ráda bych se zúčastnila tohoto plánovaného projektu.
Vlasta Petrová
26.8.2014 20:27
Je mi 71 let. Mám 2 děti, 5 vnoučat a jednoho manžela již 50 let. Ráda cestuji, studuji jazyky a miluji energii Prahy a velkých evropských měst.
Vlasta Čudovska
26.8.2014 15:46
O projektu i60 jsem se dočetla v novém týdeníku Blesku pro ženy,zaujal mě, a doufám že díky vašemu časopisu dostanu nový impuls do života.
Marie Starová
25.8.2014 20:32
Tento projekt mne oslovil právě dnes v časopise Blesk pro ženy.
Nikdy není pozdě, být tím, kým jsi chtěl být.
Můj citát:
"Dobře žít, to znamená udělat z každého roku svého života nejlepší rok svého života".
Iva Kaucká
25.8.2014 17:35
O tomto projektu jsem se dozvěděla z Blesk magazínu pro ženy. Okamžitě mě nadchnul.Blíží se mi odchod do důchodu a mám z toho hrůzu. Necítím se stará, jsem v dobré kondici a ráda cestuji. Moc by mě bavilo dále pracovat. Mám ráda pěkné oblečení a zajímá mě kosmetika. Práci v tomto oboru bych uvítala. Ráda se stanu i modelkou. Fotografuji, maluji,jezdím na kole,učím se anglicky. Chtěla bych ještě něčeho dosáhnout, než půjdu do bačkor.
Vladimíra Vaňková
29.7.2014 19:00
Zavítala jsem na vaše stránky po přečtení Dnes s modelkami, bylo to úžasné. Je mi 59 let, jsem pracující důchodce, ráda se směju, cestuji, učím se anglicky, cvičím jógu,jezdím na kole,na lyžích a ráda se pěkně oblékám, ale to je kámen úrazu! Takže vašemu nápadu fandím, a i když nebudu vybrána, jsem za vaše stránky ráda a budu se sem vracet.
Slávka Bímová
28.7.2014 16:43
Dobrý den, "omylem" jsem zadala dvě fotky. Můžu poprosit první smazat? Děkuji.
Dagmar Kroftová
28.7.2014 12:56
Dobrý den, potěšilo mě, že jsem objevila článek v magazínu MF opatřený pěknými fotografiemi zralých žen, které chtějí ještě hezky vypadat a snaží se o zpestření svého života. Odchodem do důchodu jsem se zapojila do skupiny lidí, kteří chodí pěšky naší krásnou přírodou, mají zajímavé koníčky a jsou rádi na světě. Já sama, kromě přírody, se věnuji četbě, fotografování, také "oprašuji" angličtinu, a především se snažím brát život s nadhledem a humorem. Věřím, že tady najdu podobné ženy a další inspiraci k zajímavému životu.
Eva Peckova
15.7.2014 15:39
Jsem už ""pokročilého" věku,je mi 70let ,ale stále jsem aktivní,pracuji privátně s dětmi jako speciální pedagog,logopéd,mám ráda módu anebojím se ničeho nového. Ve svých 67 letech jsem se účastnila soutěže"Eurobabička",získala jsem 6 místo (všechny babičky byly ale mladší než já!).Vaše stánky ráda sleduji!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci