Hledám dodavatele životní energie
9. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
10.4.2014 22:12
S dobíjením energie nemám problém. Za barákem mám tři sta metrů les. Chodím každý den na procházku a na odpočívade popííjím cílové pivo. Odpoledne spávám a večer chodlím na šachy. Bohužel moje cesta nevede do zahrady. jednám se stavebná firmou o její zabetonování. Po rozvodu připadla polovina zahrady bývalé ženě a ta není notářska rozdělena. Nebudu se přece dřít na cizím pozemku.
Marie Novotná
10.4.2014 14:35
Paní Hano,moc děkuji.Ale moje osvědčená nabíječka,která nikdy nezklamala je les,stromy a příroda jako taková.Samozřejmě nesmím pominout vnoučata a děti,ale to už je zase energie kapičku jiná.
Hana Šimková
10.4.2014 10:41
Paní Maruško mám dny , kdy mi energie přebývá, ale musím si ji nechat na ty dny jiné. Přeji vám aby vám ji dodala nějaká dobrá zpřízněná duše. Jinak nám nezbývá jenom s tou energii hospodařit co nejlépe.
Hana Šimková
10.4.2014 10:37
Zuzko ty asi platíš za vyzařování energie vlastní. Tu vlastní si ale nenech vysát od toho ohnivého mužíka.
Zuzana Pivcová
9.4.2014 21:08
Nevím, jak to dokážu, ale při vyúčtování energie každoročně i několik tisíc doplácím, ačkoliv se doma příliš nezdržuji. A mé sestře v obdobném malobytě zase tolik vracejí. Na mě je asi napojen nějaký ohnivý mužíček. :-)
Marie Novotná
9.4.2014 14:08
Tak tohle se čte samo.To je úžasné,jak je to napsané,k tomu není co dodat.Snad jen-souhlasím.Život je plný všelijaké energie,jen ta životní je ,,kapičku"jiná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci