Stonožka na křižovatce
12. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milada Salajková
23.8.2014 14:58
Od p.Trošky, VŠE co stvořil miluju. Pro mě je to život na vsi, postavičky ze života a relax. Suchánka a Genzera, ani omylem !
František MENDLÍK
14.5.2014 21:54
Rád bych věřil, že i v dnešním komerčním marasmu jsou lidé schopni přijmout inteligentní humor Vladimíra Dvořáka, Luďka Nekudy a Miroslava Horníčka. Přece k sakru nezvítězí Suchánek, Genzer a Troška! Nezbývá nežli doufat, že sprostá slova, kopání do zadku a červené nosy se vrátí jen do cirkusu.
Soňa Prachfeldová
14.5.2014 09:04
Moc pěkné, je na co vzpomínat, byl v tom humor, lidství, kamarádství, dnes jen prachy, prachy, z dnešní doby asi moc humoru nezůstane
František MENDLÍK
12.5.2014 22:36
Vážená paní Olgo. Díky za pochvalu. Upozorňuji, že všechny moje povídky se snaží být humorné a jsou opravdu ze života. Autorského lhaní Licencia poetica užívám jenom zřídka. Všecho je pravda a já ty lidi vidím před sebou. Jsou příběhy a postavy, které prostě nevymyslíš!
Olga Štolbová
12.5.2014 13:15
Františku, moc pěkné povídání a humor tomu nechybí,
věřím,že je to opravdu ze života. Prima...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci