Polské beskydské zahrady
17. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
19.5.2014 10:50
Hani, tak pěknému pozvání se skoro nedá odolat, až se mi podaří někoho nalákat, věřím, že se tam vydám. Díky...
Jaroslava Handlová
18.5.2014 20:07
Hano, dobrou radou nepohrdnu. Posílám Ti mail s dalšími konkrétními dotazy, týkající se mé brzké cesty. Děkuji Ti za pomoc.
Jaroslava Handlová
17.5.2014 22:49
To je výborný tip! Tyto zahrady neznám a fotky se mi moc líbí. Brzy pojedu do Polska na 3 dny. Musím si prozkoumat, zda bych tím ještě mohla obohatit náš program. Děkuji.
Helenka Vambleki
17.5.2014 20:23
Mohu potvrdit, loni jsme tam s Hankou byli dvěma autobusy a oči se napásly!!!
Hana Práglová
17.5.2014 19:08
Víš,že jsem na tebe myslela?? Ono to je od našich hranic necelé 2 hodinky a s Flórou se to nedá srovnat! Navíc je zde všude volný vstup.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci