Červená
11. 6. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
12.6.2014 13:19
Rýmování plné chutí.Jak milé! A paní Klimtovou jsme si s mužem předčítali,když nás seznamovala se skřítky! Její
Zášupšák se u nás trvale zabydlel a už si dovedl i přátele.
Jana Šenbergerová
12.6.2014 10:11
Těší mě, že si tu někteří "pochutnají" se mnou a dají o sobě vědět. Tentokrát mě k napsání inspirovaly jahody, které si denně dopřávám, a také pohlednice Vítězslavy Klimtové z Pohádkové země Pičín, které posílám svým vnoučatům.
Neznám lepší snídani než sezonní ovoce.
Jarmila Peerová
11.6.2014 21:26
Také červenou Jani miluji,tak rozumím tomu,že lepší se těžko hledá...Chutné a šťavnaté ovoce,příjemná a osvěžující básnička,co si přát více,,,děkuji
Alena Vávrová
11.6.2014 18:07
Milé dámy, sice nebásním, ale souzním, jsem také milovnice jahod, třešní, višní, malin (také rajčat i oranžových meruněk)...škoda, že letos nemáme jedinou ranou třešinku, chodila jsem na ně i potmě.
Jitka Chodorová
11.6.2014 17:36
Teda Jano,vzala jsi mě vítr z plachet,mám tu připravenou básničku,která se jmenuje Jahodovotřešňová,ale asi ji pošlu ,není úplně totožná s tvou tvojí,jen myšlenka na červené ovoce nám přišla ve stejnou chvíli,tak ti zcela rozumím,básnička se mi líbí.Díky .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci