Ilustrační foto: Pixabay
Pozor na bicykly, v letních
měsících se kradou nejvíc
31. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
2.8.2015 05:31
Ahoj Haničko - loni k 70. naroz. jsem si sama dala dárek: Jízdní kolo - tu trojkolku. V Pečováku, kde žiji, je v zahradě altán - určený a vybavený k posezení. Ale jen se oteplí, naše drbny si vytáhnou plast.stůl a křesílka do kouta dvora. Altán je volný a já tak mám "garáž" pro kolo. Vchod do domu se zamyká, z okna bytu na kolo vidím, ale přesto si zamykám - zámkem na kolo a k altánu ještě řetězem s visacím zámkem. (U prodejen zamykám tím řetězem). Přes zimu nechávám kolo v garáži u dcery. Trojkolka byla vyrobena na zakázku z duralu = je lehoučká! Pochvala od vnuka: "No, babi, ta tvoje "plečka" není špatná "!
Hana Práglová
1.8.2015 22:06
Plně souhlasím s Květkou!!! Ano,Ukrajina,to byla fakt dřina.Navíc si pamatuji,když jsme toto -v jisté době jediné kolo v prodeji,kupovali na občanský průkaz!!!!Jo jo jo,to byly časy!! A krádež v létě??? Možná to statistiky ví.Ovšem já mám zkušenost trochu jinou. V domě bydlíme 43 let. Za tu dobu se mé rodince z uzamčeného domu v uzamčené kolovně ztratilo asi 10 uzamčených jízdních kol!!! Bez ohledu na roční období!!!
Květoslava HOUDKOVÁ
31.7.2015 14:01
Jó, kde jsou ty časy, když jsem zapoměla jízdní kolo Ukrajina před obchodem - a za 2 dny tam ještě bylo. Tehdy platila hesla: Chceš-li poznat, co je dřina - kup si kolo Ukrajina! Chceš-li poznat, co je klid, kup si kolo Favorit! ( Dnes hesla neplatí a lidi už svá kola nevidí.)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci