Nizozemsko, nebo Argentina,
kdo vyzve Německo ve finále?
9. 7. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
10.7.2014 08:11
Předpokládal jsem vyrovnaný zápas a přehodnotil jsem původní tip 1:0 pro Argentinu a gól Messiho. Ten střílel velmi prudký přímý kop a brankář mu to chytil. Naopak gól mohl dát Arien Robben, ale zápas skočil 0:0. Náhodou dal turecký rozhodčí málo žlutých karet, a tak tipování celkem vyšlo. Navíc si řada lidí všimla, že trenéři rádi střídají o přestávce po I.poločase, a tak čas 46 minuta byl pro řadu lidí velký bodový přínos. Finálový zápas Argentina - Německo všechno rozhodne. :-)
Jana Šenbergerová
9.7.2014 19:45
Fandíme Argentině, ale vsadili jsme na Holanďany. Sami jsme zvědaví, jaký výsledek nás víc potěší. :-)
Hana Šorejsová
9.7.2014 18:25
Mám stejný názor jako pan Miroslav Štorch, a podobně jako on budu fandit Argentině, Messi měl tak trochu smůlu a Holanďané s Robbenem jak filmuje, mne též neuchvátili, přeji Argentině. Věřím rovněž v gól Lionela Messiho, lepší by byly dva.
Miroslav Štorch
9.7.2014 16:02
Argentinci mne zatím nepřesvědčili o střelecké produktivitě, ale snad nebudou hrát tak naivně jako včera Brazilci. Týmy mají nastudované záznamy předchozích utkání soupeřů a budou se urputně bránit. Předpokládám, že to bude velmi vyrovnané. Přál bych postup Argentincům, kteří tak nepodvádí při nafilmování faulů jako Arien Robben a spol. Obávám se, aby zápas nerozhodla jedna vyrobená penalta během hry. Fotbalová krása ustupuje do pozadí, protože jde o postup do finále. Argentinci budou mít asi hodně fanoušku na místě, když jsou přímými sousedy Brazílie. No uvidíme - můj tip 1:0 pro Argentinu v normálním čase a gól snad dá Messi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA