Soutěž Lady Sympatie:
proč babičky skotačí?
13. 7. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Králová
12.7.2014 18:56
Také vám paní Blanko fandím a zajímal by mne nějaký odkaz na vaše letošní fejetony. Na vámi uvedeném webu jsou jen náměty na seriál u vítězek za rok 2013 a možnost hlasovat pomocí SMS. Tak vydržte do finiše bez velkého kyslíkového dluhu.
Pavel Král
12.7.2014 18:47
Také Vám fandím a ptám se ze zvědavosti jaké poháry máte na společné fotografii ? To jsou za kolektivní umístění nebo individuální ocenění. Za svobodna jste se asi jmenovala jinak a možná bych si Vaše atleticky známé jméno připomněl, protože bez tréninku nikdo jen tak 800 m nezaběhne. Děkuji za odpovědi.
Iveta Balážová
12.7.2014 15:48
Já také fandím a budu se těšit, že zveřejníte i nějaké vaše literární výtvory z vašich soutěží. Moc ráda si je přečtu.
Miroslav Štorch
12.7.2014 15:14
Váš článek i vaše skvělé umístění na ME Evropy veteránů u mne vzbuzuje velké sympatie, protože jsem kdysi také závodil v ligové lehké atletice v Praze. Atletika je kouzelná v objektivitě hodnocení. Nerozhoduje tolik subjektivní hodnocení rozhodčích jako v gymnastice, krasobruslení nebo skocích na lyžích. Buď je člověk rychlejší, nebo skočí dál, případně vrhne koulí nebo hodí dál oštěpem - nebo zůstane o kousek za svými soupeři. To se dá objektivně změřit stopkami, pásmem nebo se oboduje výkon tabulkami jako v desetiboji nebo sedmiboji. Jen by mne zajímaly výkony na 100 m, 200 M a 800 m ve vašem sedmiboji na ME. Ty ostatní by také byly jistě zajímavé - skok daleký i vysoký, vrh koulí, hod oštěpem. http://www.atletika.cz/statistiky/bodovaci-tabulky/
V soutěži Lady sympatie mi tady nejsou sympatické dámy, které se tady už projevily tak, že už vyhrály pomocí na server pozvaných lidí, kteří tu nikdy nic nenapsali a jen symbolicky se přihlásili. To u vás nehrozí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci