Eva Balúchová
Soutěž Lady Sympatie: Jsem šťastná!
8. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
5.1.2015 07:45
Evo, Ty dokážeš takové krásné ošatky? Vyměním výuku základů bridže za základy ošatky !
Eva Balúchová
4.1.2015 23:19
To potěší pochvala od odborníka.Upletla jsem hezčí ošatky,tohle je takový obyčejný košík.Zrovna dnes jsem si říkala,že bych zase mohla něco uplíct.
Díky za návštěvu...
Marie Foltýnová
4.1.2015 22:12
Jak si tak prohlížím Vaše obrázky,tak jsme nejen skoro krajanky,ale i konkurentky v pletení košíků.S tou konkurentkou dělám legraci,ale ten pedigový košíček bych ohodnotila na výbornou.Jsem totiž v tomto oboru vyučená a posledních pět let jsem dělala mistrovou učňům,kteří se učili v oboru zpracovatel přírodních pletiv,dříve řečeno košíkář.Tak to mě potěšilo,že.je zde někdo,kdo má stejnou zálibu jako já.
Zuzana Pivcová
1.8.2014 18:27
Myslím, že ani nemusíte soutěžit, protože Vy už vlastně Lady Sympatie jste.
Helena Vojtová
26.7.2014 18:41
Jsi ve výčtu svých schopnosti velmi skromná. A kdepak máš zmínku otom, že jsi úspěšně absolvovala Universitu třetího věku? A celé čtyři roky jsi absolvovala přednášky při zajišťování zázemí pro svou početnou rodinu,přitom máš nádherně upravenou zahradu, dlouhými výšlapy prochozenou Pálavu . Závidím tu sílu a výdrž, závidím ten neustálý optimismus. Pro mě jsi vzorem a přeji si, abys mi byla ještě dlouho kamarádkou
Blanka Vykydalová
21.7.2014 17:20
Dobrý den paní Evo, to co píšete, jsou vaše radosti, které jistě někdy přikryly i životní starosti. Já myslím, že jde především o to, být šťastnou. Mít přátele, koníčky a zdraví. O to v životě jde. Mějte se moc hezky :-).
Eva Balúchová
18.7.2014 23:26
Paní Anežko,bohužel jste příspěvek napsala do diskuze a né redakci.Moc ráda jsem si váš příběh přečetla,ale je škoda,že si to nepřečtou i ostatní návštěvníci portálu.
Zkuste to poslat znovu,ale do redakce.
Vidím,že máme hodně společného:zahradu,turistiku,cestování,kompars.Ať se vám daří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci