Přátelství na molu zrozené
1. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
17.2.2015 16:02
Tomu se říká přátelství a sdílení života. Niko-li jen na Facebooku, jak to dnes dělají mladí, ale v reálu. Snad na těchto stránkách také časem najdu kamarádku mého věku nebo i starší "dámu".
Fotoknihu jsem měla v plánu vytisknout mé mamince a jejím kamarádkám k jejím 75 narozeninám, bohužel už k tomu nedošlo, odešla mi nečekaně navždy...
Ale jsem moc ráda za všechny zážitky, vzpomínky na život s ní a cením si každé fotografie i těch černobílých, mají svě kouzlo a duši. Duši neobyčejné ženy, která mne přivedla na tento svět. Děkuji vesmíru, že to byla právě ona, má maminka Marta.
Hana Rypáčková
3.10.2014 17:45
Pěkně jste se vyřádily.Moc se mi to líbí, to vaše setkání.Myslím, že jste v tom videu byly! Mám vnuka Maxe desetiletého/v zimě/.Ovšem čekáme dvanácté v půli prosince.,Jsme veliká rodina.
Jarmila Plachá
24.9.2014 20:28
Moc krásné ....takových přátelství je v dnešní době už málo!!!! Přeji dlouhou výdrž.....
Danuše Kubátová
6.8.2014 21:51
Ahojky děvčata, zdravím vás.
Zajímavý článek, pěkné fotky, krásná pohoda...
Jen tak dál... :-)
Dagmar Pravečková
1.8.2014 18:03
Teda holky :-)
vy jste si to nádherně užily. Moc vám to přeje kolegyňka/modelka Dáša z Brna, t.č. daleko na severu u sousedů. Krásné léto všem
Eva Balúchová
1.8.2014 12:18
Zdeni,děkuji za zdokumentování našeho krásného výletu.Fotkami jsem si příjemné chvíle, strávené s Vámi,připoměla.Tak zase příště...
Květoslava HOUDKOVÁ
1.8.2014 05:42
Milé "zralé modelky" - zřejmě jste již mnohé babičkami s vnoučaty. Já na modelku postavu ani odvahu nemám. Už mi odrostla 4 vnoučata a zbylo mi mnoho tipů, kam na D nebo výlety (s dětmi i bez nich) - mohu je poskytnout. Napište na : kurzHoudk@seznam.cz Přeji všem hezké dny
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci