Moje léto 2014: Provence, adieu...
27. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
28.8.2014 17:39
Pěkná reportáž z cest. Barvitá, věrně vylíčené prostředí, až cítím to hřejivé slunce. Mistr Magdalena.
Zuzana Pivcová
28.8.2014 12:30
Myslím, že když se sejdou atraktivní, pamětihodné prostředí a nadaná pozorovatelka a spisovatelka v jedné osobě, nemůže z toho vyjít nic jiného, než takto báječně napsaný cestopisný článek, a navíc ještě na pokračování.
Jana Šenbergerová
28.8.2014 11:48
Nikdy jsem tam nebyla a zřejmě ani nebudu. Díky za barvité vylíčení. Mám docela dobrou představivost i fantazii, takže jako bych tam byla .
Marie Magdalena Klosová
28.8.2014 08:58
Chybami se člověk POŘÁD učí!Není to poprvé ani naposled.Tak doufám,že neupadnu v nemilost.Díky.MM
Miroslav Štorch
28.8.2014 00:29
Jeden z kostelů zasvěcených M.M. je v Brně http://cs.wikipedia.org/wiki/Kostel_svat%C3%A9_M%C3%A1%C5%99%C3%AD_Magdal%C3%A9ny_(Brno) - ale původně to byla židovská synagoga. Jinak paní profesorko se dává tip :-)
Marie Magdalena Klosová
28.8.2014 00:03
Milí přátelé,děkuji za přízeň.Děláte mi radost.Paní Jaroslavo,Vám to mohu říct,mám jich /těch bazilik/několik,takže s mládím si nedělám starosti.A pane Miroslave,Jak víte,že já nejsem?Tedy hříšná...A musím přiznat,že v Čechách jsem ještě SVŮJ kostel nenašla,tak děkuji za typ.
Miroslav Štorch
27.8.2014 22:52
Moc pěkné povídání i hezké snímky, ale podle Bible byla Maří Magdalena i nad tehdejší poměry velmi hříšná, ale to vy nejste :-) Kostelů sv. Maří Magdaleny je v Čechách také dost, ale basilika asi žádná. Hezký je kostel v Karlových Varech.
Jaroslava Handlová
27.8.2014 22:44
Pěkně napsané od začátku až do konce. Procházím se tam spolu s Vámi a vzpomínám na svoje dávné cesty. Děkuji.
(A vlastní bazilikou se jen tak každý také nemůže pochlubit - vedle ní zůstanete navždy mladá).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci