Jak jsme fotily pro časopis
11. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
20.9.2014 03:20
Díky všem za příznivé ohlasy na reportáž, které jsme se jako modelky účastnily. Zůstaňte s námi a vězte - spáchaly jsme a páchati budem...
Naděžda Valková
19.9.2014 20:36
Milá Elen, krásně napsané !
Byly to dva nádherné dny, které jsme si pořádně užily.
Máme na co vzpomínat a jsem ráda, že se s Tebou opět mohu potkat a snad něco podniknout.
Děkuji všem zůčastněným a Tobě za pěkný článek.
Eva Balúchová
12.9.2014 21:12
Danielko,ty sis aspoň mohla vybrat pěkné oblečení,ale vidělas,že na mě to byl problém.
Ale třeba i tak ještě něco "spácháme".
Daniela Radková
12.9.2014 16:05
Vypadáte skvěle!!! Také bych ráda něco "páchala", ale s mou velikostí 32-34 a výškou 158 je to prý téměř nemožné. To je mi fakt dost líto. Mít postavu dívenky v mém věku se na takové akce moc nehodí.Alespoň jsem si to však užila v OC ČM. Díky!
Marie Magdalena Klosová
11.9.2014 20:19
Gratuluji vyvoleným a doufám,že na i60 bude pořád co páchat!
Zuzana Pivcová
11.9.2014 19:56
Myslím, že na celých akcích je právě nejdůležitější ta uvolněná radostná atmosféra, která se pak odráží i ve vystupování žen. Od našeho prvního pokusného vystoupení, kdy nebylo moc z čeho vybírat, se už zase postoupilo hezký krok kupředu. Je to tak správné a doufám, že v tomhle duchu se pojede i nadále.
Lidmila Nejedlá
11.9.2014 15:57
Ano, propagujte módu pro seniorky. Nejen, že Vám sluší oděvy, ale umíte se i patřičně sebevědomě tvářit.
Jen tak dál.
Eva Balúchová
11.9.2014 15:01
Jsem ráda,že jste nám aspoň malinko přiblížila atmosféru při focení.Musela to být příjemná práce a je vidět,že v butiku Magic Helena bylo z čeho vybírat.
Sluší vám to.
Jana Šenbergerová
11.9.2014 14:27
Pěkný příspěvek. Milé dámy, jen páchejte, co se ještě dá. Moc vám to sluší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci