FOTO: archiv autorky
Mých patnáct podzimů
20. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
29.9.2014 19:08
Paní Antlová, Vaše houževnatost, Vaše silná vůle, Vaše víra, že to dokážete, je obdivuhodná. Zvítězila jste a nemoc si na Vás jen tak netroufne. Ať žije česnek a stále upevňuje Vaše zdraví!!!
Soňa Prachfeldová
29.9.2014 10:54
Růženko, tomu říkám statečný život jedné odvážné ženy, Váš bude ještě dlouhý, plný lásky a pohody!
Olga Štolbová
28.9.2014 10:37
Přesto, že už jsem bůhví kolikátá se svým přáním, připojuji se - přeju hodně krásných let a hodně radosti a lásky. *********
Dana Kolářová
28.9.2014 08:54
Růženko, v těch dalších, dalších a dalších létech ať Tě optimismus neopouští!
Hana Práglová
27.9.2014 21:49
Růženko,celou dobu,co tě znám, tvrdím,že jsi nejen skvělá ženská,ale i skvělá bojovnice!!!!Kéž ti toto vše vydrží ještě spoustu let!!!!
Milada Salajková
27.9.2014 19:57
Váš příběh je hezky napsaný a s dobrým koncem. Přeji hodně dalších podzimů, hodně zdravi.
Zuzana Pivcová
27.9.2014 19:43
Vím to, Růženko, již vlastně přes 2 roky, co jsem si přečetla Tvůj příběh Žiji vlastně díky lékařům. Ty ale žiješ, a hezky žiješ, především díky sobě, protože žiješ v souladu s přírodou a sama se sebou. Naplňuješ mě vírou, že charakterní člověk dokáže i zdánlivě nemožné. Díky!!!
Miroslav Štorch
27.9.2014 16:28
Tak to jsme na tom stejně paní Růženko. V roce 1999 jsem měl zjištěnou rakovinu kůže na zádech a po vyoperování melanomu jsem dva roky prožíval velmi nepříjemnou léčbu interferonem. Také bilancuji patnáctý rok, kdy jsem už nemusel prožívat krásná jara, léta i podzimy. Naštěstí si je oba můžeme doslova užívat den po dni s rodinou, vnoučaty a přáteli. Mám rád i zimy, protože jako učitel na střední škole jsempravidelně jezdil na lyžařské kurzy do hor. Tak ať nám a našim blízkým i přátelům zdraví ještě dlouhá léta slouží. Moje tchyně měla také kolostomii a žila s ní do požehnaných 87 let - 26 let po operaci. Tak si užívejte zahrádky i houbaření.
Eva Mužíková
27.9.2014 14:12
Růženko, díky za nádherný článek, jehož obsah dokazuje, že člověk silnou vůlí dokáže překonat i ty nejtěžší překážky. Přeji hodně radostí ze života.Eva
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci