Víkendové zamyšlení
27. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeňka Vítková
30.9.2014 22:10
Nejen ,že je tam hezky,ale jsou tam i fajn lidi.Mám tam víc přátel jak u nás doma a to jsem většinu poznala na netu už před čtyřmi lety.Začali jsem si psát, pak slovo dalo slovo, návštěvy, prázdniny a nakonec jsem tam koupila malý byt,abych mohla přijet kdykoliv odpočívat a hlavně do svého, A jak se říká doma je doma, i když já mám doma všude tam, kde mi řeknou :"Všechno je ti k dispozici, chovej se tu jako doma."Jsou to i někteří přátelé tady na i60,ale nebudu je jmenovat,aby zase nevznikla nějaká bouřka.A s dašími se brzo a ráda setkám, třeba to budeš i ty, proč ne ?Vzdálenost mezi přáteli by neměla být problém .
Alena Tollarová
30.9.2014 20:47
V Lanškrouně musí být hezky ... ale nikdy jsem tam nebyla. A to desatero nemá chybu!
Soňa Prachfeldová
30.9.2014 20:18
Moc pěkné povídání ... má štěstí Lanškroun, že má takového pastýře a osobnost. Desatero moudré a laskavé, Přeji brzké uzdravení Vašemu vnukovi.
Marie Magdalena Klosová
29.9.2014 22:22
Zdeni,moc pěkné povídání o "pěkném"člověku a pěkné myšlenky "navrch.V Lanškrouně jsem nikdy nebyla,možná,že zavítám.
Jarmila Plachá
28.9.2014 10:59
Zdeničko, krásně a s citem napsání o Lanškrouně, zvláště o panu faráři. Znám ho z medii, TV. Působí na člověka klidně, vyrovnaně, se srdcem na dlani, vlídným úsměvem a pohodou co rozdává kolem sebe. Mám ho v přátelích na FC, ráda sleduji jeho aktivity.Také jsem si už několikrát říkala, jak vše zvládá. Povolání kněze, různé VIP akce, dobročinné akce. Je to úžasný člověk na pravém místě. Vím o čem píšu, my tu máme pravý opak...jen tiše závidím obyvatelům Lanškrouna a okolí takového velebníčka. Tobě přeji hezký zbytek pobytu v LA a Liamovi brzké uzdravení....mám Vás ráda...♥***♥***♥
Růžena Antlová
28.9.2014 08:50
Lanškroun znám ale naposledy jsem tam byla před 44 roky na čundru . Pan farář je sympaťák a na 50 roků nevypadá. Podle toho co jsem si o něm přečetla ho věřící i nevěřící mají rádi a to je dobře.
Pavel Král
27.9.2014 22:30
Pana faráře Zbigniewa Czendlika znám také osobně, protože bydlíme nedaleko Lanškrouna. Můžeme být rádi, že v Čechách působí, protože kněží z Polska byli importování pro velký nedostatek kněžských povolání u nás. Jinak by tu Zibi se svou přezdívkou nebyl. V podstatě působí i jako psychoterapeut pro věřící i nevěřící. V minulém roce oslavil 20 let působení v Lanškrouně a letos oslavil padesátiny. http://oik.cz/2013/09/video-lanskrounsky-farar-czendlik-oslavencem/
VANDA Blaškovič
27.9.2014 21:49
Milá Zdeňko, jak jinak nežli se v Lanškrouně po přečtení Tvého článku ráda zastavím a uvěřím ! Věř mi ! Vanda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci