Můj nejkrásnější podzim:
Jak jsem přišla o panenství
27. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
2.11.2014 13:57
Jitko, musím se usmívat, že jsi si na ten "akt" vzala dovolenou....to v dnešní době asi už nepřipadá v úvahu, když je tak vysoká nezaměstnanost, že !?...:))
Olga Štolbová
28.9.2014 11:05
Jíťo, určitě na Tebe i Tvého muže ještě krásné podzimy čekají i přes tu "itálii". Jste na všechno stále ještě dva a to je moc důležité - fandím Vám oběma. ***
Milada Salajková
27.9.2014 20:08
Je krásné, že máte stále jeden druhého. Láska má mnoho podob a toto je jedna z nich, děti, vnoučata a následují pravnoučata. Ted přijdou samé holčičky. Hodně radosti přeji.
Zuzana Pivcová
27.9.2014 19:37
Jsem za Tebe, Jíťo, ráda, že i přes některé posmutnělé básničky je to všechno takhle!! :-)
Jana Šenbergerová
27.9.2014 16:39
Přestože já o věneček přišla v předjaří, první dítě jsme měli až po sedmi letech v zimě a ten můj na podzim po čtyřicetiletém soužití zemřel, považuji podzim za nejkrásnější roční období. Obě vnučky se v něm narodily. Když odjížděla dcera s tou první domů z porodnice, spadl na zavinovačku krásně zbarvený líst. Vnučka tvrdí, že si to pamatuje, ale je to tak, že opakuje, co jí řekla maminka. :-)
Jitko, přeji vám ještě mnoho krásných společných podzimů.
Eva Balúchová
27.9.2014 12:41
Neumím napsat tak hezký článek,tak jenom přidám,že můj příběh by byl hodně podobný. 2děti.4 vnoučata a i přes tu "Itálii"jak píšete jsme spolu 43 let a rádi !
Tak ať nám to oběma ještě dlouho vydrží.
Lidmila Nejedlá
27.9.2014 10:57
Paní Jitko, to dlouholeté soužití Vám závidím. Jste kompletní rodina a na vše jste dva. Závidím a zároveň přeju. Hezky jste to napsala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci