Videosoutěž: Být stále mlád!
28. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
1.10.2014 16:53
Milá Inko,jsi šikovná ženská.A mládí Tě jen tak neopustí.Fandím Tvým aktivitám a přístupu k životu.Video je moc pěkné,můžeme ho používat pro nácvik Pozdravu Slunci.Díky.
Inka Ratajová
1.10.2014 12:45
Bydlím v Lokti u Karlových Varů a tady také vedu kurzy. Video jsme s kamarádkou natáčely právě v našem nádherném přírodním amfiteátru pod hradem. A na Vás, paní Vando, je vidět, že Vám Pozdrav slunci prospívá ... :-)
VANDA Blaškovič
1.10.2014 12:38
Inspirující, kde vedete kurzy paní Inko? Já dělám každé ráno pozdrav slunci již roky a tím pádem jsme kamarádi...:) Zdravím a děkuji. Vanda....myslela jsem kamarádi se sluníčkem, ale ráda budu i s Vámi...:)
Inka Ratajová
30.9.2014 08:47
Všem Vám děkuji za Vaše ohlasy, moc mne to potěšilo. Reguji až dnes, protože jsem byla "mimo civilizaci" :-). Chtěla jsem tímto mým příspěvkem do soutěže prezenovat ani ne tak sebe, ale moji zálibu v józe. Dle mého názoru je zázračná. Do mých kurzů přichází dámy a pánové různého věku a tělesné kondice, a za půl roku se sami nestačí divit - a to je moje radost. Ať už tuto soutěž vyhraje kdokoli, budu šťastná, pokud mé video bude někoho inspirovat, aby vzal své zdraví a tím i kvalitu života do svých rukou. Nikdy není pozdě začít! Všem přeji krásný, barevný podzim :-)
Dagmar Pravečková
29.9.2014 13:19
Milá Inko, děkuji že jsem tě mohla díky i60 v Praze poznat. Už tam jsem věděla, že jsi vyjímečná žena. A je to tak. Nejsem a ani jsem nikdy neměla tak pružné tělo jako ty. Je to zážitek se podívat na tvé video, s jakou lehkostí jógu prezentuješ. Jsem ráda, že jsi do videa zahrnula i můj oblíbený Pozdrav slunci. A tak tě budu mít vždy před očima coby "VZOR", když budu svoji sestavu cvičit. Díky. Zdraví Dáša z Brna
Zuzana Pivcová
29.9.2014 07:18
Je to úžasné. Jenže s tímhle bych těžko začínala teď, to je výsledek dlouholetého přístupu k životu.
Hana Šorejsová
28.9.2014 21:41
Inka byla jedna z nejmilejších a skromných žen na přehlídce na ČM, její video je důkaz jejího pozitivního a nádherně nabíjejícího projevu. Inko moc hezké !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci