Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60
29. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Blažková
30.9.2014 13:38
Jsem tu krátce, podivuji se nad nechutným soubojem. některých pisatelů. Hlasy dávám paní Antlové za houbovou paštiku a paní Evě s Bertíkem za výkon vedle a přes překážky..
Miroslav Štorch
30.9.2014 13:14
Velmi vám děkuji paní Tůmová - přesně jste to vystihla - také jsem to napsal, že v 63 letech se potápím do hloubky jako vaši malí vnuci - a to je přece hlavní téma zadání . Dnes jako za mlada :-)
VANDA Blaškovič
30.9.2014 13:09
Dobrý den, není možné sdílet průběžný stav bodů? Posílilo by to hlasování...
Jitka Tůmová
30.9.2014 13:02
Nedalo mi to a znovu jsem se podívala na všechna videa,abych byla spravedlivá.P. Ratajová,Míková a Caklová-velmi pěkné ,odpovídají tématu.Sýkorky-to je prezentace, nikoliv video a lov ježovek se mi jeví jako naučné video o nebezpečí šlápnutí na tohoto tvora a nezlobte se na mě,ale plavat a mávát se šnorchlem u břehu umí i moji malí vnuci.Ale v 70ti cvičit psa,natočit video, kde oba účinkují a ještě vás to rozesměje-tak to považuji za výkon a obdiv .Doufám, že takto bude na videa pohlížet při rozhodování i redakce.Myslím, že tento názor nesdílím jenom já.Hezký den všem !
Vladěna Peterková
30.9.2014 12:37
Líbí se mi všechny videa, každé je o něčem jiném, každé je něčím zajímavé či milé. Myslím, že zadání nejvíce splňují videa paní Ratajové a pana Štorcha. Byla zpracována pro tuto konkrétní soutěž. Přikládním se k panu Štorchovi, který doprovodil video i pěkným textem. V houbové soutěži bych dala hlas panu Svitákovi.
Magdalena Klusáková
30.9.2014 12:32
Dobrý den, můj hlas patří panu Svitákovi za houbový ovar. pro mě je tento recept úplně netradiční a moc se mi tato příprava hub zamlouvá. určitě ji zkusím!
Jitka Tůmová
30.9.2014 12:03
Můj hlas patří jednoznačně k videu p.Evy Mužíkové s milým pejskem a velmi mě to pobavilo.V houbové soutěži dávám hlas paní R.Antlové za houbovou paštiku-rychlý recept, nafocený postup,jako houbařka to oceňuji
Ivana Laurincová
30.9.2014 11:11
Dávám hlas panu Mirkovi Štorchovi za "Můj lov ježovek jako zamlada" a Josefu Svitákovi za Houbový ovar
Soňa Prachfeldová
30.9.2014 10:44
Dávám hlas paní Evě Mužíkové s Bertíkem - Z videa dýchá láska k životu, k Bertíkovi, skvělé !
Houbové speciality : hlas pro pana Josefa Svitáka - Houbový ovar
Ivana Vaněčková
30.9.2014 09:22
Dávám Mirkovi Štorchovi hlas. Ať žijí potápěči středního věku.
Velmi zdravím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci