Dovolená na poslední chvíli
8. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
16.2.2015 13:51
Kos jsme měli jednou v hledáčku, ale nakonec jsme jeli jinam. Tenhle příspěvek mě utvrzuje v tom, že bych ho přece chtěla navštívit.
Miroslav Štorch
9.10.2014 10:46
Moc pěkný článek a zajímavá poetická videa s pěknou hudbou. Pokud vím, tak na Kósu je centrum pro závody ve windsurfingu, protože je tam opravdu hodně větrno. Kdysi jsem v Řcku jel na windsurfu z půjčovny daleko po větru do moře a nějak jsem se nemohl v protivětru dostat zpátky, ale pak mi poradili odborníci jak křižovat proti větru a dlouho jsem se vracel ke břehu :-) Památky nádherné - nejen antika, ale i byzantské umění.
Marie Magdalena Klosová
8.10.2014 23:18
Moc se omlouvám,to ta pozdní hodina.Samozřejmě,že ne Jadran.Jinak vše sedí!
Marie Magdalena Klosová
8.10.2014 23:15
Skvělé povídání,výstižná reportáž,krásné fotky.Díky za návrat léta u Jadranu.
Alena Vávrová
8.10.2014 20:23
Úplně jsi mi vzala dech, takhle tě ještě neznám - jako spisovatelku :-), jen jako fotografku a kameramanku.
Moc se mi to líbí a ještě pár takových článků a jedu! Na Kós lítaj moji mladí s holčičkami.
Zuzana Pivcová
8.10.2014 19:21
Na Kosu jsem byla asi před 10 lety po Krétě a Rhodosu. Bylo jaro, všechno kvetlo. S místní CK Tigaki Tours jsem jezdila sama na výlety s britskými a německými turisty, i na sousední ostrůvky. Také mě tak uchvátily termální prameny u moře. Po Kosu následovalo ještě několik destinací, vše v Egejském moři. Řecko a jeho ostrovy mi učarovaly, byla jsem doslova posedlá tamní krajinou, flórou i faunou, lidmi, památkami, hudbou i kuchyní. Děkuji za krásné, úžasně barvité vyprávění, které to vše ve mně oživilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci