Moje životní trefa aneb
Radikální změna života
16. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeňka Vítková
27.10.2014 20:25
Evi, o tvé životní změně vím z tvého vyprávění a je dobře, že jsi tvoji trefu tady hezky popsala pro všechny, kteří se třeba k nějaké změně chystají a neměli odvahu, třeba ji teď mít budou.A pozdravuj Bertíka, snad u je zdráv
Jarmila Plachá
27.10.2014 20:04
Evinko....moc krásný příběh...úplně mě chytil za srdíčko. Tak Ty jsi měla takovou farmu? Věřím, že bylo těžké se s tím vším loučit. Přeji Ti moc, aby jsi byla s Bertíkem šťastná v novém domově. Podle Tvého psaní vím, že jsi. Měj krásné dny prožité ve zdraví a s láskou k Tvému okolí.....
Eva Mužíková
17.10.2014 10:43
Hezký den všem, kteří nakoukli... Děkuji za vaše upřímná slova, každého vyjádření si moc vážím a mám z něj radost. Proto se také i já zapojuji do diskuse u ostatních článků, ráda sděluji své pocity a hlavně se těším na další a další. Je to tu zkrátka skvěléééééé!!!
Olga Štolbová
16.10.2014 23:09
Evi, obdivuju tvé povídání, tvé fotky i tvé rozhodnutí. Věřím, že dokážeš být všude šťastná a spokojená. To je obrovský dar. ***
Zoja Sedláčková
16.10.2014 20:05
Vidíš, ty jsi šla z vesnice do města a my z Prahy na vesnici. Ale žádný statek se spoustou práce to není. Je důležité, že ještě v pokročilejším roce dokážeme změnit zaběhaný způsob života. Určitě to přináší nové podněty, zážitky a tím i zpomaluje čas. Ať se ti v Liberci krásně žije.
Alena Vávrová
16.10.2014 10:40
Měla jsi bohatý život, naplněný neustálou prací, která tě ale bavila. To, že jsi od toho dokázala včas odejít a užívat si život zase z jiné stránky, tě velice ctí. To každý nedokáže. Moc ti to přeju. Ať se vám s Bertíkem daří i nadále.
Růžena Antlová
16.10.2014 08:21
Hezky jsi popsala svoji radikální změnu a přidala kouzelné fotky. Žila jsem také v hospodářství tak vím co je to za dřinu ovšem odměnou je právě to krásno pozorovat všechna ta zvířátka jak rostou no a co si budem povídat taková pečená doma krmená husa ,nebo zabíjačka , na velikonoce řízky z kůzlátka po tom se mi taky stýská.
Hana Rypáčková
16.10.2014 08:03
Evko, vím, že to byly krásné časy, ale zasloužíš si odpočinek.Ovšem ty odpočívat taky neumíš.Jsi tak správně akční.Tak hodně zdraví tobě i Bertíčkovi.
Zuzana Pivcová
16.10.2014 07:35
Vaše rozhodnutí Vám velmi schvaluji. Moje maminka udělala opak, z činžáku ve městě se rozhodla odstěhovat do bývalého hospodářského stavení, ale práce tam byla v jejím věku už nad její síly a hodně jí zkrátila život. A moje prateta kdysi před lety, ta žila dlouho sama v domku, ale měla naplánovaný domov důchodců, kam nakonec z vlastního rozhodnutí odešla. Důležité je, že jste si nový domov oblíbila a utváříte si ho k obrazu svému.
Miroslav Štorch
15.10.2014 23:17
Protože jsme v restituci také dostali zpátky statek, tak přesně vím - o čem píšete. Od komí, koz a slepic jsem najednou také zpět ve městě a pohodlném bytě. Nezajdeme na úbytě a budeme si doslova užívat. Na statku je s koňmi a dalšími zvířátky švagr. Moc hezky jste to popsala jako redaktorka Zpravodaje a snímky zvířátek jsou také milé. Úspěšná trefa do změny života. Rodina a vnoučátka to jistě ocenila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci