Tip na chutnou večeři:
Pojmem carpaccio [karpačo] se dá nazvat vše, co je nakrájeno na tenké plátky a podáváno za syrova s vhodnou omáčkou.
Postup:
1. vem síť a loďku a lov, lov, lov! Nejlépe zlatou rybku...
 2. uřízni hlavičku, vyndej kostřičku...
 3. plátečky nalož na 24 hod do citronové šťávy
 4. slož úhledně na talířek a zalej olivovým olejem
 5. pochutnej si...
 6. co nesníš, šup do skla, do ledničky a ujídej dle chuti ..
 7. dobrou chuť! Cítíte ty bílkoviny??!!
 
 
		 
                         
                         
                         
                         
							 
							 
							 
							 
							 
							 
					 
					 
					 
					 
					 
             
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								