Módní přehlídka v Letňanech:
modelky sledovala kamera ČT
2. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
3.11.2014 18:05
Dobrý večer všem, mám dotaz na modelky z Letňan. Outfity vám byly vybrány, nebo jste se mohly " přehrabovat" ve vystaveném zboží a sestavovat si své modely? Nám v Liberci ve dvou buticích nechaly prodavačky volnou ruku, ale v italském TRUCINI jsme musely předvádět to, co chtěly majitelky / alespoň já jsem tak dopadla/...
Eva Balúchová
2.11.2014 19:24
To jsem ráda paní Miroslavo,že jste se ozvala.Já jsem bohužel měla do Prahy daleko,ale z fotek vidím,že jste to zvládly výborně.
Setkání by bylo fajn,třeba k nějakému dojde.
Miroslava Matoušková
2.11.2014 14:57
Tak už vím jak chutná být „zralou modelkou“.
Včera nejspíš nikdo z nás pěti vybraných „zralých žen“ hned tak neusnul. Rozpumpovaná adrenalinem jsem si do nekonečna projížděla všechny vstupy na podiu a zvažovala, kde jsem co mohla vylepšit. Naštěstí je to už dnes jen vzpomínka na výjimečný zážitek a zajímavá setkání.
Chtěla bych moc poděkovat redakci a vedení časopisu, že mi umožnili prožít v příjemné společnosti celý den, který jsme si báječně užily. Věřím, že se nám ještě povede najít čas na setkání u kávy a trochu víc se seznámit, při akci na to bohužel nebyl prostor. Možná by bylo fajn sejít se i s ostatními účastnicemi předešlých akcí.
Moc zdravím všechny čtenářky a čtenáře i60
Jiří Libánský
2.11.2014 14:50
Škoda, že jsem byl zrovna mimo Prahu. jistě bych se byl býval přišel podívat. (y)
Soňa Prachfeldová
2.11.2014 12:46
Zdravím všechny modelky i nemodelky, tyhle akce jsou skvělé k bližšímu poznání a to je asi nejdůležitější !
VANDA Blaškovič
2.11.2014 06:19
Dobrý den, na můj profil do Moje obrázky jsem umístila 3 fota z Letňan. Musím přiznat, že my příchozí z i60 jsme více povídaly a popíjely...ale stihly jsme sledovat vše...:)) Bezva setkání.
Jana Šenbergerová
1.11.2014 21:58
Tak jsem si prohlédla fotky a jsou hezké. Teď jsem ještě zvědavá na dojmy zúčastněných. :-)
Eva Mužíková
1.11.2014 21:51
Také se moc těším na fotky a zážitky, Alence T. díky za odkaz. Dámy vypadají opravdu skvěle....
Alena Vávrová
1.11.2014 21:26
Dík za fotky a za nadšené ohlasy na setkání v Letňanech, mám z toho radost s vámi.
Alena Tollarová
1.11.2014 20:39
Kdo má zájem o pár fotek z akce, může se podívat na můj profil na fotogalerii OC Letňany 1.11.2014.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci