Pohádka láskyplná
13. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Nina Šachová
17.11.2014 17:00
Z této tvojí básničky na mě dýchlo něco moc hezky člověčího, Jitko. Nejsem tu na stránkách tak často, ale tvoje tvorba je čím dál víc krásnější. Blahopřeji.
Jarmila Peerová
15.11.2014 22:23
Báječné,krásné,nádherné,víc k tomu nemám co dodat,naprosto úžasná báseň Jituško...
Jana Šenbergerová
15.11.2014 19:43
Ještě moje pochvala tu chybí.
Moc bych si přála, aby slova "A půjdem spolu, ruku v ruce, s úsměvem na tváři, se srdcem naplněným touhou člověčí." nebyla jen součástí pohádek, ale našeho života.
Soňa Prachfeldová
15.11.2014 18:43
Jitko, to je opravdu pohádková krásná, pokud člověk sní a má touhy, žije !
VANDA Blaškovič
15.11.2014 08:42
...ty řetězy se musí přetrhnout Jitko a někdy to stačí i jen v představách...vždyť jsou jen papírové...a lásku tu máme co by dup!...abrakadabra! Krásné, krásné...díky.
Olga Štolbová
15.11.2014 08:27
Kéž by píseň o vodě živé opravdu fungovala, to bychom všichni zpívali a zpívali. Jíťo, krásná láskyplná pohádka, snad někde je..., ale raději nespoutaná. ***
Jiří Libánský
14.11.2014 09:04
Moc se mi líbí ta myšlenka spoutané lásky, která čeká na vysvobození. Je to hezky napsané.
Hana Rypáčková
14.11.2014 08:20
Láska je všude kolem nás, jen ji přijmout a předat dál.I kdyby byl svět nepříjemný, hudba bude vždy krásná. A láska je na tom stejně.
Marie Magdalena Klosová
13.11.2014 22:57
Láskyplně naladěná milá Jitko,už teď jdete spolu a on se určitě někdo přidá.Jaká to úleva číst tyto řádky po nahlédnutí "do jiných"obhroublých a plných zloby.nebudu tam raději nahlížet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci