Retropříběh: život
vojenský, život veselý
19. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
31.8.2021 10:08
I když jsem sama na vojně nebyla, mám také pár vzpomínek na ni, když tam musel po studiu a dva měsíce po svatbě můj manžel. Bylo to v srpnu 1968.
Olga Štolbová
21.11.2014 10:15
Františku pište, příběhy z vojny se dobře čtou. Zdají se nám o to zajímavější, protože, my holky, jsme u toho nebyly, a tak, vy kluci, to můžete různě okořenit.
Marie Novotná
20.11.2014 17:08
Vzpomínka na vojnu,ano to je hezké téma a krásně se to čte.
První moje vzpomínka se váže k roku 1968,to vojančil brácha a po čase moji synové.Jeden s vypálenými ,,znaménky" od cigaret za nevykonání jistého-nesmyslného- úkolu apod.Ale ,, to všechno odnééés čas....".Vojna není kojná,že pánové,jak se kdysi říkalo.
Hana Rypáčková
20.11.2014 16:00
Nebyla jsem na vojně, ale tolik historek jsem slyšela.Kluci, muži, důchodci-všichni rádi vzpomínají.
A kamarád z vojny?To je přeci kamarád z vojny!
Taky si to ráda přečtu...
Zuzana Pivcová
20.11.2014 07:19
Podle svých známých, kteří docela rádi vzpomínají na vojnu, soudím, že je to jako skoro se vším: To nedobré je postupně zapomenuto a zbudou různé veselé historky, z nichž některé si ničím nezadají se známým Tankovým praporem! Tak se budu těšit na Vaše vyprávění.
Růžena Antlová
20.11.2014 07:11
život vojenský je bezva téma tak jen pište !!! I o tom nevojenském . Život píše doslova romány tak se těším na další počtení .
Marie Magdalena Klosová
19.11.2014 23:01
Jen pište,pište,pane Františku,veselých historek není nikdy dost.
Miroslav Štorch
19.11.2014 21:53
Kdo nebyl na vojně, tak nemá tušení co všechno se tam dělo. Zejména děvčata ne. Sloužil jsem sice částečně jako sportovec v Dukle Písek, ale s tanky T-55 jsme jezdili na cvičení do vojenského prostoru Boletice pod Kletí u Šumavy. To Vám pane Kopáčku musí být tak 74-75 let ? :-) Své příběhy z vojny jsem už napsal jinde http://storch.blog.idnes.cz/r/5713/Zazitky-z-vojny.html
Libuše Křapová
19.11.2014 21:12
Pane Kopáčku, jó, to byly časy, když jsme byli mladí, že? Těch pár příběhů z vojny určitě napište, i my ženské si je rády přečteme. I když asi všechny nebyly veselé, jak vím z povídání mužských členů rodiny. Ale zase - i ty průšvihy z vojny všichni podávají tak, že nakonec vyzní komicky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci