Přehled posledních diskuzních příspěvků
Den matek je poděkováním potomků za mateřskou péči
Jitka Kabátová 12.5. 11:24
Je to moc dobře, že se tento svátek opět slaví. Už tedy svojí maminku nemám, ale když žila nikdy jsem na ní nezapomněla. Teď mi to zase oplácí moje dcera.
Seniory láká internet. Počet připojení raketově narůstá
Věra Jelínková 11.5. 20:48
Zrovna dnes v noci, vlastně nad ránem, při cestě do postele jsem si říkala ... panebože, na tom netu je všechno, všecičko a jsem vděčná i šťastná, že se nebojím noťas zapnout. Je to kamarád i učitel. Objednala jsem si ext.HDD, protože mám Jonatána tak "zapráskaného", že ani defragmentace už mě nespasí a mazat?...Nelze. Vše potřebuji. Alespoň si to myslím.
Ivo Pavlík: třicetiletý rozdíl mu spokojené manželství nepokazil
Věra Jelínková 11.5. 20:35
Na dálku bych chtěla panu Pavlíkovi popřát hlavně hodně zdraví a také pozdní poděkování za "muziku", při které se skvěle tančilo v "Zimní zahradě" hotelu Palace v Ostravě.
Neurologický test
Hana Práglová 11.5. 20:09
Několikrát mi tento testík přišel emailem . Jsem ráda,že zatím lékaře nepotřebuji!!!
Putování po řeckých ostrovech: Korfu, oáza klidu, ale i diskoték
Zuzana Pivcová 11.5. 19:25
Na Korfu jsem nebyla, takže nemůžu nic připojit. Nějak pocitově, co se týče řeckých ostrovů, mě víc táhne Egejské moře.
Zlatý slavík
Zuzana Pivcová 11.5. 19:14
Ne nadarmo se vžilo označení, že někdo zpívá jako slavík. A určitě to nejsou dnešní Zlatí slavíci, Superstar a další Talenty.
Před 80 lety nacisté pálili knihy napsané v neněmeckém duchu
Zuzana Pivcová 10.5. 19:45
Myslím, že u Goebbelse sehrál velkou roli určitý osobní mindrák, spojený s jeho drobnou, poněkud zdeformovanou postavou a velmi slabou psychikou. Na počátku své kariery se s Hitlerem v mnohém neshodl a byl jím dokonce i zklamán. Teprve později se u něj vytvořila ta až zrůdná oddanost až za hrob. Goebbels byl nebezpečný svým řečnickým fanatismem, kterým strhával masy. Žádná zvěrstva však nenařizoval, k tomu neměl oprávnění, to byla záležitost především Himmlera.
Proč je dobré mít Senior pas
Marie Novotná 10.5. 16:39
Senior pas mohu doporučit.Opravdu to funguje.Je to i ..náhradní"občanka,pokud je potřeba prokázat věk.Jsou památky,kde je na tuto kartu vstup zdarma.Nebo obchody ,kde dají slevu.
Šampaňské zlepšuje paměť, jsou přesvědčeni britští experti
Věra Jelínková 10.5. 16:09
Vynikající bylo růžové šampaňské z Mělníka. posílala nám je tchýně. Ale nevím, zda ještě existuje. Již léta jsem "totální abstinent" ze zdravotních důvodů. Ale když už budete mít nalitou skleničku šampaňského, vhoďte do skleničky s vínem čtvereček hořké čokolády. Uvidíte a ochutnáte sami. Mi to alespoň chutnalo.
Závislost na státní poznávací značce
Jana Šenbergerová 9.5. 23:24
A to jsem si podle názvu myslela, že to bude něco vyloženě mužského...Člověk nemá dát jen na první dojem.
Hezky se to četlo.
Naše myšlenky
Jana Šenbergerová 9.5. 22:33
Zuzko, čtu si tu dnes tvoje verše, které byly uveřejněny dávno předtím, než jsem se tu objevila, a jsem jimi okouzlena. Pro mě jsi skvělá básnířka schopná zastínit i velikány poezie.
Čeští vědci popsali novou metodu v léčbě rakoviny
Jana Šenbergerová 9.5. 19:10
Kéž by to bylo tak snadné, ale hlavně rychlé. Moc bych to přála své velmi mladé kamarádce, která právě bojuje svůj boj o život.
Oblíbený seriál Vyprávěj končí, přijde nový film?
Jana Šenbergerová 9.5. 16:56
Na tento seriál se dívám ráda. Asi proto, že jsem tu dobu zažila a mohu porovnat, jak jsem to svýma očima viděla já.
Pohodlné vyžití ze státního důchodu je utopie, míní lidé
Věra Jelínková 9.5. 15:18
S článkem a hlavně posledním odstavcem souhlasím bez výhrad.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.