Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotoreportáž: Střípky z dudáckého festivalu ve Strakonicích
Zuzana Pivcová 30.8. 12:02
Někomu se možná dudy zdají příliš lidové, podobně jako dechovka, ale je v tom tradice, zábava, pospolitost. oceňuji to. A překvapilo mě, že tam byli účinkující z tolika zemí, to mám tedy velké mezery, klidně bych to dala jen k nám, do Skotska a možná někam do rakouských Tyrol, ale jinak nevím.
Poslední dny prázdnin
Zuzana Pivcová 30.8. 09:17
Hned jsem si vybavila citát, nevím, od koho, který znám zpaměti velkou spoustu let: Ó mládí, ve snu skutečnost, ve skutečnosti sen, a při vzpomínce úsměv plný slz..... Tohle je úžasná mladičká píseň, ještě plná nevážného smutku z konce léta. Díky, Drahuško.
Fotopříběh: Barvy vrcholného léta
Jitka Chodorová 29.8. 17:06
Tak to je nádhera Jano, jen snad jsi mohla přidat delší povídání. Ale i tak jsem se pokochala. Díky.
110 let Jeruzalémské synagogy v Praze
VANDA Blaškovič 29.8. 15:33
Zdravím do Prahy ! Zajímavý článek, Vladko. Upozorňuji na komentovanou prohlídku 7.9.2016 v 17 hod. www.prazskevychazky.cz Přijdu někdy příště ! Ahoj.
Dost
Jana Šenbergerová 29.8. 09:03
S nedobytnými hrady to bylo vždycky na pováženou. Ti uvnitř ale byli rádi, že se ubránili.
Víte, co je ortorexie?
Jiří Libánský 28.8. 19:25
Nikdy jsem dosud to slovo neslyšel. Také zkoumám, co která potravina obsahuje, jak je pro zdraví prospěšná či škodlivá. Ale proto, že si občas dám i buřta s cibulí a nebo ovar s křenem, nebudu asi úplně ortorexik.
Vzpomínky na mládí
Jana Šenbergerová 28.8. 18:07
Pěkné vzpomínky. Na kole jezdím ráda, ale na krasojízdu bych si ani jako mladá asi netroufla. Předpokládám, že knihu jste napsala vy. Jak se jmenuje?
Chrámová hora v Jeruzalémě
Vladka Steinová 28.8. 12:28
Další inteligentní a poučné vyprávění,při jehož čtení se neustále vzdělávám a chápu mnohé vzdálené a nepochopené.Děkuji, Jarmilo.
Proč právě já?
Zuzana Pivcová 27.8. 20:30
Ptáte se, Květo, Proč, ale jsem přesvědčena, že Vy už svou odpověď znáte. Ať se každý, kdo chce, zamyslí, protože i když třeba pojímáme lásku různě, nejdůležitější je, že JE.
Tip na dovolenou: Faaker See
Hana Práglová 27.8. 20:24
Zajímavý příspěvek!!! Třeba toto místo taky někdy využijeme!!!!
Poprázdninové rozjímání
Věra Lišková 27.8. 18:37
Dnes z lit . oboru " humor " super dvojka ,Procházka s Helenkou Červenkou .
Dietní seznámení za milion… Ale čeho?
Eva Krausová 27.8. 13:32
Romane, pobavil jste mne.
Vím, o čem je řeč...Kamarád ať to nevzdává, co přijít má, to jednou přijde. Jsem ráda, když zde příspěvky dávají i muži.
Senioři alkoholici? Přibývá jich!
Jitka Havlová 26.8. 20:39
Domnívám se, že je to tak, jak je uvedeno v článku. Dokázala bych ze svého okolí vyjmenovat několik starších mužů i žen, kteří rozhodně pijí víc než jim prospívá a žádný problém s tím si nepřipouští, i když jejich okolí jasně vnímá, kdy už zase přebrali...
Konopická zábava v Radomyšli
Hana Rypáčková 26.8. 18:53
Vůbec jsem nepostřehla, že Konopická reportáž byla zařazena .A koukám, že se na ni nikdo ještě nepodíval. Tak aspoň Aleně T. Je to zábava ke sklizni technického konopí a přitom se hraje hra o ženitbě. Zřejmě se ženilo a vdávalo až po žních. Dnes už začal Dudácký festival průvodem městem a zrovna začíná v panské zahradě kasací. Dnes už dudy zněly všudy-
Šikovný pomocník v kuchyni
Naděžda Špásová 26.8. 14:39
Viděla jsem na to reklamu v TV, ale zdá se mi to dost drahé. Musím přiznat, že se mi to taky líbilo.
Připomínáme: Historickým vlakem 15.10.2016
Alena Tollarová 26.8. 14:32
Helenko, já určitě nemůžu, ale ani mi to nevadí, protože páru už jsem si letos užila. já bych spíš řekla, že 100 je jedna cesta. A při pohledu na ilustrační foto v duchu počítám, jak dlouho bude trvat, než se z těch dvou stanou senioři. A jestli senioři budou od chvíle, kdy půjdou do důchodu, tak tě bůh.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.