Přehled posledních diskuzních příspěvků

Návraty

Jaroslava Handlová 31.8. 09:14
Zůstaly-li hezké vzpomínky, pak je radost se navracet.

Lžícový koláč

Alena Vávrová 30.8. 13:49
Ráda vyzkouším, dík!

Fotoreportáž: Střípky z dudáckého festivalu ve Strakonicích

Zuzana Pivcová 30.8. 12:02
Někomu se možná dudy zdají příliš lidové, podobně jako dechovka, ale je v tom tradice, zábava, pospolitost. oceňuji to. A překvapilo mě, že tam byli účinkující z tolika zemí, to mám tedy velké mezery, klidně bych to dala jen k nám, do Skotska a možná někam do rakouských Tyrol, ale jinak nevím.

Poslední dny prázdnin

Zuzana Pivcová 30.8. 09:17
Hned jsem si vybavila citát, nevím, od koho, který znám zpaměti velkou spoustu let: Ó mládí, ve snu skutečnost, ve skutečnosti sen, a při vzpomínce úsměv plný slz..... Tohle je úžasná mladičká píseň, ještě plná nevážného smutku z konce léta. Díky, Drahuško.

Fotopříběh: Barvy vrcholného léta

Jitka Chodorová 29.8. 17:06
Tak to je nádhera Jano, jen snad jsi mohla přidat delší povídání. Ale i tak jsem se pokochala. Díky.

110 let Jeruzalémské synagogy v Praze

VANDA Blaškovič 29.8. 15:33
Zdravím do Prahy ! Zajímavý článek, Vladko. Upozorňuji na komentovanou prohlídku 7.9.2016 v 17 hod. www.prazskevychazky.cz Přijdu někdy příště ! Ahoj.

Klimakterium není nemoc

Hana Rypáčková 29.8. 11:58
Tedy Honzo, jsi skoro doktor ...

Dost

Jana Šenbergerová 29.8. 09:03
S nedobytnými hrady to bylo vždycky na pováženou. Ti uvnitř ale byli rádi, že se ubránili.

Víte, co je ortorexie?

Jiří Libánský 28.8. 19:25
Nikdy jsem dosud to slovo neslyšel. Také zkoumám, co která potravina obsahuje, jak je pro zdraví prospěšná či škodlivá. Ale proto, že si občas dám i buřta s cibulí a nebo ovar s křenem, nebudu asi úplně ortorexik.

Vzpomínky na mládí

Jana Šenbergerová 28.8. 18:07
Pěkné vzpomínky. Na kole jezdím ráda, ale na krasojízdu bych si ani jako mladá asi netroufla. Předpokládám, že knihu jste napsala vy. Jak se jmenuje?

Ptala se mě mladá slečna

Libor Farský 28.8. 13:59
Asi bych v tomto případě hledal spíše točnu.

Chrámová hora v Jeruzalémě

Vladka Steinová 28.8. 12:28
Další inteligentní a poučné vyprávění,při jehož čtení se neustále vzdělávám a chápu mnohé vzdálené a nepochopené.Děkuji, Jarmilo.

Proč právě já?

Zuzana Pivcová 27.8. 20:30
Ptáte se, Květo, Proč, ale jsem přesvědčena, že Vy už svou odpověď znáte. Ať se každý, kdo chce, zamyslí, protože i když třeba pojímáme lásku různě, nejdůležitější je, že JE.

Tip na dovolenou: Faaker See

Hana Práglová 27.8. 20:24
Zajímavý příspěvek!!! Třeba toto místo taky někdy využijeme!!!!

Poprázdninové rozjímání

Věra Lišková 27.8. 18:37
Dnes z lit . oboru " humor " super dvojka ,Procházka s Helenkou Červenkou .

Dietní seznámení za milion… Ale čeho?

Eva Krausová 27.8. 13:32
Romane, pobavil jste mne. Vím, o čem je řeč...Kamarád ať to nevzdává, co přijít má, to jednou přijde. Jsem ráda, když zde příspěvky dávají i muži.

Senioři alkoholici? Přibývá jich!

Jitka Havlová 26.8. 20:39
Domnívám se, že je to tak, jak je uvedeno v článku. Dokázala bych ze svého okolí vyjmenovat několik starších mužů i žen, kteří rozhodně pijí víc než jim prospívá a žádný problém s tím si nepřipouští, i když jejich okolí jasně vnímá, kdy už zase přebrali...

Konopická zábava v Radomyšli

Hana Rypáčková 26.8. 18:53
Vůbec jsem nepostřehla, že Konopická reportáž byla zařazena .A koukám, že se na ni nikdo ještě nepodíval. Tak aspoň Aleně T. Je to zábava ke sklizni technického konopí a přitom se hraje hra o ženitbě. Zřejmě se ženilo a vdávalo až po žních. Dnes už začal Dudácký festival průvodem městem a zrovna začíná v panské zahradě kasací. Dnes už dudy zněly všudy-

Šikovný pomocník v kuchyni

Naděžda Špásová 26.8. 14:39
Viděla jsem na to reklamu v TV, ale zdá se mi to dost drahé. Musím přiznat, že se mi to taky líbilo.

Připomínáme: Historickým vlakem 15.10.2016

Alena Tollarová 26.8. 14:32
Helenko, já určitě nemůžu, ale ani mi to nevadí, protože páru už jsem si letos užila. já bych spíš řekla, že 100 je jedna cesta. A při pohledu na ilustrační foto v duchu počítám, jak dlouho bude trvat, než se z těch dvou stanou senioři. A jestli senioři budou od chvíle, kdy půjdou do důchodu, tak tě bůh.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.